Reflexe colorate

143

Scoate la iveala latura ta aventuroasa cu niste reflexe colorate. Nuantele indraznete sunt aici pentru a te scapa de monotonie. Joaca-te cu cele mai moderne tehnici de vopsire pentru un look indraznet.

Reflexe colorate

Creeaza o coafura stralucitoare si o culoare vibranta. Reflexele moderne de mai jos iti pot furniza o sursa de inspiratie generoasa. Lasa-te coplesita de efectul vizual creat de nuantele luminoase si reflexele colorate!

Mai mult, vei avea sansa sa iti iei adio de la zilele proaste ale parului tau. Flexibilitatea unui look multitonal iti garanteaza succesul unei transfomari. Nu mai astepta si viziteaza-ti stilistul pentru o sedinta de aranjare!

Reflexe colorateReflexe colorateReflexe colorateReflexe colorate

Daca esti tentata de coafurile noi, este timpul sa faci primul pas catre a deveni modelul sezonului. Colorarea parului este in continua descoperire. Pentru a fi in tendinte cu cele mai noi coafuri, se recomanda sa arunci o privire mai indeaproape asupra acestor creatii inspirate de profesionisti. Aceste idei de colorare a parului sunt perfecte, daca nu iti este teama sa fii stralucitoare. Nu este necesar sa iti tunzi parul, incat pletele vopsite in culori stralucitoare se dovedesc a fi suficiente pentru a-ti aranja imaginea.

Reflexe colorateReflexe colorateReflexe colorate

Nu poti da gres cu o culoare care se potriveste nuantei pielii. Secretul in crearea unui efect de look natural este sa alegi o culoare cu una sau doua nuante mai inchisa sau mai deschisa decat cea naturala. Pe de alta parte, daca esti pregatita pentru drama, poti mari paleta de culori pe care vrei sa o folosesti. Include culori populare si stralucitoare ca purpuriu, roz, albastru si roscat alaturi de optiunile tale de top. Permite creativitatii tale sa se manifeste si cere ajutorul unui profesionist pentru a-ti garanta ovatia celor din jur. Foloseste produse protectoare ale culorii pentru a mentine stralucirea nuantei tale…

ReflexeReflexe colorateReflexeReflexe