Sfaturi pentru decolorarea parului acasa

1817

Decolorarea parului acasa implica depigmentarea lui in mod chimic. Se face pentru o viitoare vopsire a parului, mai ales daca vrei o culoare cu doua sau trei nuante mai deschisa decat culoarea ta naturala. Trebuie sa stii anumite lucruri inainte de a-ti decolora parul.

Sfaturi pentru decolorarea parului acasa

Asigura-te ca parul tau e sanatos
Decolorarea parului acasa este un proces greu asa ca parul trebuie sa fie sanatos. Daca ai deja probleme cu parul, nu-l decolora pana nu se reface firul de par. Daca e nevoie, schimba si dieta. Aplica tratamente regeneratoare vreo doua luni. Tunde-l cel putin o data pe luna, ca sa il ajuti sa se regenereze.

Balsam
Dupa ce te-ai decolorat, foloseste un balsam puternic pe par. Daca parul tau e prea inchis la culoare si necesita mai multe sedinte de decolorare, atunci trebuie sa folosesti balsam dupa fiecare sedinta. Daca si dupa folosirea balsamului firul de par este aspru, atunci trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de urmatoarea decolorare…

Ingrijirea parului dupa decolorare
Spala bine parul dupa decolorare. In prima luna dupa decolorare foloseste balsam dupa fiecare spalare. Fii mai blanda cu parul tau. Coafarea lui cu aparate incalzite sau aplicarea unor tratamente mai dure iti pot distruge parul.