Stiluri de bob rasturnat

259

Stilurile de bob rasturnat au devenit cunoscute datorita celebritatilor Jenny McCarthy, Victoria Beckham, Kelly Clarkson si Rihanna. Ce este un bob rasturnat si cum iti poti face aceasta tunsoare? Te invitam sa descoperi in cele ce urmeaza.

bob rasturnat

Ce inseamna tunsoarea bob rasturnat?

Bobul rasturnat este o tunsoare care presupune un par mai scurt la spate si tuns in unghi, incat sa fie mai lung in fata, incadrand-o. Poate fi numit si un bob concav, aranjat si stabil. De curand a fost catalogat ca fiind o coafura indrazneata. Se poate realiza in diferite moduri, dar pentru un bob rasturnat adevarat, parul trebuie sa fie mai lung in fata si mai scurt in spate.

Metode diferite pentru a crea un bob rasturnat

Exista doua moduri in care se poate realiza aceasta tunsoare incat sa obtii ce ti-ai dorit:

• Stilistul tau poate folosi metoda obisnuita cu ajutorul unor foarfece, taind in unghi. El va folosi aceasta metoda daca ai un par subtire si nu are prea multe straturi.

• Cealalta optiune este folosirea unui brici dupa ce a folosit foarfecele pentru a taia parul in unghi. Metoda poate fi folosita daca ai un par gros si vrei sa-l subtiezi, filandu-l.

Cum sa personalizezi acest stil?

Sunt atatea persoane care poarta acest stil, incat iti este dificil sa il personalizezi, dar exista cateva metode. Daca esti o persoana caruia ii place sa-si vopseasca parul, fa-o. Unora le place sa adauge un look rebel coafurii de acest gen, folosind culori stridente ca roz, verde, albastru si altele…

Este o ocazie buna sa aplici culoarea favorita in parul tau. Poti alege si culori obisnuite cu care sa creezi o imagine angelica. O alta metoda in care sa-ti personalizezi parul este sa aplici ceara de par pentru partea din spate, incat sa adopti un stil rock and roll.

bob rasturnatbob rasturnatbob rasturnatbob rasturnat