Stiluri simple pentru parul tau

200

Saloanele sunt pline de femei care cauta stiluri simple, dar frumoase insa adevarul e ca anumite coafuri sunt simple si usor de realizat doar daca se potrivesc cu parul tau.

Stiluri-simple-pentru-parul-tau

Se pare ca, de fapt, nu exista un stil care sa se potriveasca tuturor. Totul tine de textura parului. Pentru a afla ce stil ti se potriveste, incearca sa tii cont de sfaturile din randurile urmatoare.

Pentru a avea un look simplu si usor, urmeaza trei pasi:
-Afla care e textura parului tau. Exista par cret, ondulat sau drept. Astfel, firul de par poate fi subtire, gros sau moale.
– Afla cum e parul tau. Parul poate fi normal, gras, vopsit, uscat sau distrus. Astfel, poti alege produsele de par adecvate si obtii look-ul dorit.
– Alege tunsoarea potrivita. Alege tunsoarea care se potriveste cu textura parului tau.

Stiluri simple pentru fiecare tip de par
Parul cret. Femeile cu un astfel de par trebuie sa aplice un produs adecvat pe parul ud si apoi sa imparta parul in 10-15 suvite in functie de cat de cret este.

Parul ondulat. Obtii onduleurile perfecte cand parul este ud. Aplica fixativ pentru onduleuri rezistente.

Parul semi ondulat. Aceste femei pot purta parul si ondulat si drept. Pentru onduleuri aplica un produs pentru definirea buclelor.

Parul drept. Pentru a da volum unui astfel de par foloseste spuma de par pe radacina sau formeaza onduleuri si prinde-le cu agrafe peste noapte. A doua zi, cand desfaci agrafele, vei avea parul frumos ondulat.

Femeile cu parul lung – fie el ondulat sau drept – poti incerca una dintre aceste coafuri:

Cocul neglijent
Pentru un astfel de coc, aplica putin crema pe par pentru netezire. Fa-ti o carare intr-o parte, piaptana parul pe spate si prinde-l la baza gatului. Aranjeaza coada cu o perie, formeaza cocul si prinde-l cu agrafe. Desfa cateva suvite pentru un look mai relaxat.

Coada de cal
Pentru acest look, fie aranjeaza, fie tapeaza parul in varful capului (in functie de look-ul pe care il doresti). Apoi prinde parul intr-o coada joasa, la baza gatului, cu un elastic. Infasoara o suvita de par in jurul elasticului si prinde-o cu o agrafa.

Si femeile cu parul lung si cele cu parul scurt pot opta pentru o bentita. Bentitele arata perfect cu un par lung, dar cu cateva suvite lasate libere pe fata se pot potrivi si celor cu parul scurt…

Tinand cont de textura firului de par si de sfaturile de mai sus, poti avea un look foarte frumos.