Tendinte in culoarea castanie

248

Tendinte in culoarea castanie sunt cele care domina acum. Oricine poate arata minunat cu parul brunet, daca isi cunoaste nuanta pielii si culoarea ochilor. Este o culoare care nu presupune o ingrijire speciala, fiind un stil la moda si distractiv de incercat.

culoarea castanie

De fapt, culoarea castanie straluceste bine la lumina si poate ascunde defectele varfurilor; este o nuanta folosita de actrite, modele si figuri publice din toata lumea. Urmatoarele sunt doar cateva dintre nuantele de castaniu modern, pe care le poti lua in considerare cand mergi la salon.

Nuantele de astazi sunt cele inchise si dramatice. Pletele de un ciocolatiu-inchis, care atarna pe spate sunt in trend anul acesta. Castaniul inchis arata foarte bine pentru o varietate de nuante ale pielii, fiind tipic pentru persoanele cu pielea maslinie sau de culoare inchisa.

Aceasta culoare iti creeza o imagine mai misterioasa, sexy si senzuala. Castaniul iese la inveala anul acesta. Trecutul se baza pe un contrast intre un brunet si reflexe luminoase, dar se mai poarta si negrul cu luminozitate subtila sau minima.

Abanosul sau o culoare aproape neagra sunt niste nuante clasice in trend. Astfel, luminozitatea ar trebui aplicata, dar nu ar trebui sa se indeparteze de punctul principal: pletele castanii…

In trecut, nuantele castanii erau scoase in evidenta prin  suvite blonde. Astazi, pastreaza nuanta castanie si stai departe de o luminozitate prea ridicata! Parul negru seducator este la moda. Este totul sau nimic, atunci cand vine vorba de aceasta culoare!