Tratament pentru păr uscat cu ulei de jojoba

188

Uleiul de jojoba e un tratament minunat pentru păr şi, pentru că nu e gras, se simte ca un ser. Acest ulei face până şi părul uscat, fragil, să arate strălucitor şi sănătos.

Tratament pentru păr uscat cu ulei de jojoba

Beneficii

Jojoba este alegerea excelentă pentru părul uscat ori pentru părul predispus la rupere sau vârfuri despicate.

Puteţi adăuga, de asemenea, o linguriţă de ulei la balsamul dumneavoastră. După ce spălaţi părul, aplicaţi produsul şi lăsaţi să lucreze pentru zece minute înainte de clătire. Părul dumneavoastră va arăta mai sănătos şi mai strălucitor.

Uleiul de jojoba nu este minunat doar pentru păr, ci este benefic şi pentru scalp. Ajută la tratarea scalpului uscat, psoriazisului, şi a mătreţii pentru că este un antibacterian natural.

Cum se foloseşte

Uleiul de jojoba este foarte adaptabil, deci poate fi utilizat în diferite moduri, în funcţie de părul dumneavoastră. Pentru păr uscat şi şters, folosiţi ca ser pe părul uscat. Puteţi aplica şi pe părul ud, pentru a păstra umiditatea şi a reduce încreţirea. De asemenea, îmbunătăţeşte starea părului uscat prin închiderea cuticulei şi capitonarea canalelor firelor de păr…

Tratament cu ulei fierbinte

Cu acest ulei obţineţi un tratament cu ulei fierbinte minunat şi ieftin. Trebuie să îl încercaţi o dată pe lună pentru un păr frumos. Pur şi simplu încălziţi sticla de ulei într-un bol cu apă caldă. Masaţi încet părul, începând de la scalp spre vârfuri. Aşteptaţi 30 de minute înainte să clătiţi. Spălaţi părul pentru a îndepărta uleiul în exces.