Trucuri pentru coafat

362

De acum înainte, poți spune adio zilelor în care părul nu-ți stă bine! Fii mereu aranjată și învață noi trucuri pentru coafat.

Trucuri pentru coafat

Volum

CUM SE FACE: Foloseşte un şampon pentru volum și un balsam și apoi usucă parţial părul cu ajutorul uscatorului. Este unul din cele mai bune trucuri pentru coafat. Continuă uscarea ajutându-te de o perie mare, circulară. Separă şuviţe de dimensiuni medii, înfăşoară-le pe fiecare pe perie, uscându-le în acelaşi timp cu uscatorul.
Ideal ar fi să foloseşti mai multe perii în acelaşi timp, pentru a lăsa şuviţele înfăşurate până când se răcesc.

TRUC: Cu cât şuviţele sunt mai subţiri, cu atât vei obţine mai mult volum!

Bucle rebele

CUM SE FACE: Înainte de toate, aplică o spumă modelatoare pe părui umed, şters bine în prealabil cu un prosop. Apoi usucă-l cu un uscator prevăzut cu difuzor și vei obţine bucle lejere naturale. O altă variantă, pentru bucle mai bine definite, este să foloseşti ondulatorul. Acesta se foloseşte pe părul complet uscat, luând şuviţe mici. La final, buclele se desfac şi se pulverizează spray fixativ.

TRUC: Dacă vrei ca buclele să dureze mai mult, părul trebuie să fie foarte bine uscat.

Drept și strălucitor

CUM SE FACE: Aplică un balsam pentru netezire pe părul spălat. Coafează-l cu ajutorul uscatorului şi al unei perii plate. Începe de la rădăcină și trece şuviţele prin perie de mai multe ori…

TRUC: Pentru un efect mai spectaculos, foloseşte placa de întins părul. Nu uita să aplici înainte un produs cu protecţie termică.

loading...
Articolul precedentMachiaj Barbie cu roz pentru fetite
Articolul următorTusea cronica – cum o putem trata

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!