Tunsoarea bob unghiular

365

Tunsoarea bob unghiular poate aduce o schimbare noua unui stil classic. Nu este niciun secret ca bobul unghiular este una dintre tunsorile care se intretin cel mai usor.

Bob unghiular

Deseori, stilul bob unghiular arata minunat fara niciun pic de stres. Dar, daca te-ai plictisit de tunsoarea clasica in stil bob si vrei sa-ti schimbi imaginea, poate vei dori sa explorezi lumea unghiurilor.

Ce pot face unghiurile pentru parul tau?
Daca ai parul drept sau neted, acest stil de bob este o buna alegere pentru tine. Tunsoarea unghiulara face ca fata sa para mai lunga, ceea ce este un avantaj atunci cand vrei ca o fata rotunda sa para mai slaba. Unghiurile pot accentua cele mai frumoase caracteristici ale chipului. Daca ai o fata in forma de inima, cere-i stilistului sa iti tunda unghiurile incat sa adauge volum la spate si in crestetul capului.

Bob unghiular lung
In timp ce multe astfel de coafuri clasice necesita un par scurt, cazand pe barbie sau peste ea, bobul unghiular arata foarte bine si pe un par de lungime medie. Vesti bune pentru femeile care prefera tunsorile pana la umeri: daca ai acum o tunsoare bob scurta, permite-i sa creasca o luna sau doua si cere-i stilistului tau sa creeze un aspect mai unghiular. Daca il vrei mai scurt, asteapta-te sa se renunte la orice fir de par care aluneca mai jos de umeri…

Bob unghiular scurt
Daca vrei sa ai o barbie lunga traditionala sau un bob mai scurt, inca mai poti experimenta unghiurile. Stilurile bobului unghiular par adesea mai feminine si mai delicate decat taierea in parti echivalente. Te poti juca cu un breton filat lateral si straturi variabile de par. Aceasta coafura arata foarte bine si ca stil drept si elegant.

Bob unghiularBob unghiularBob unghiularBob unghiular