Tunsori clasice scurte pentru par negru

509

Aceste tipuri de tunsori sunt un mod excelent de a scoate in evidenta o fata sau un ten frumos. Astfel de stiluri sunt mai usor de intretinut pe un par negru scurt decat pe unul lung.

Tunsori clasice scurte pentru par negru

Pana la urma, nu e nevoie sa stai pe un scaun sase sau opt ore pentru a avea o coafura scurta. Urmatoarele sunt cateva coafuri pentru par negru dintre care poti alege.

Chiar nu poti da gres cand vine vorba de stilul bob. Acesta este un stil distractiv si frumos pentru femeile care vor o coafura clasica, ce nu are nevoie de prea multa ingrijire. Poti alege o tunsoare bob obisnuita, echilibrata si patratoasa sau te poti juca cu un bob stratificat ce implica o forma mai buna. Un bob clasic poate scoate in evidenta niste varfuri ondulate, iar un look mai provocator poate implica varfuri ascutite.

O tunsoare cu tepi este o coafura grozava si usor de mentinut pentru femeile mulatre sau cu tenul masliniu si care au caracteristici unghiulare sau pometii pronuntati. O astfel de tunsoare implica un breton foarte scurt, care incadreaza perfect fata.

Aceste tunsori moderne pot implica si o incretire a parului aproape de fata. Te poti juca cu aceasta coafura chiar daca esti timida sau iti place sa iesi in evidenta…

In final, daca vrei o tunsoare scurta clasica pentru par negru, atunci incearca niste coafuri rebele. Acestea implica codite impletite foarte stranse si aproape de scalp. Coditele pot fi facute in randuri drepte sau in diferite forme geometrice. Coafura este distractiva, pentru ca poti folosi extensii colorate. Cel mai grozav este ca odata ce le-ai terminat, nu esti nevoita sa le refaci des. Astfel, te vei trezi dimineata fara sa fie nevoie sa-ti aranjezi parul.

Tunsori clasice scurte pentru par negruTunsori clasice scurte pentru par negruTunsori clasice scurte pentru par negruTunsori clasice scurte pentru par negruTunsori clasice scurte pentru par negru