Tunsori cu breton pentru toate lungimile de par

228

Nu mai ai idei de aranjare a parului? Verifica aceste idei de tunsori cu breton pentru toate lungimile de par fabuloase si actualizeaza-ti imaginea! Elegant sau stralucitor? Nu vei da gres cu stilurile franjurate, pe care le poti atasa la orice lungime a parului.

Tunsori bob cu breton

Puterea transformarii bretonului/franjurilor a fost deja dovedita, asadar nu te intreba de ce stilurile cu breton au ajuns in top in clasamentul coafurilor, incat persoanele care vor o schimbare, dar nu vor sa tunda parul, pot crea coafuri cu caracter. Asa ca, daca ai ramas fara idei, urmatoarele aceste tunsori cu breton pentru toate lungimile te vor inspira.

Pune-ti creativitatea la incercare si lasa-te evidentiata de franjurile care dezvaluie o privire patrunzatoare zarita de sub bretonul voluminos. Aceste bretoane din zona sprancenelor se potrivesc perfect pentru fetele cu tunsori voluminoase (volumul este necesar), de la cele mai sexy boburi la cele mai flirtante tunsori medii si lungi.

Pentru a obtine o coafura gata de intalnire, este cel mai bine sa unesti o tunsoare stratificata cu un breton stratificat, obtinut prin filarea sau taierea in linii boante. Oricum, daca ai o tunsoare boanta, alege niste franjuri precise, care vor da definire si indrazneala imaginii tale.

Bretonul tuns drept se potriveste celor mai multe forme ale fetei, asa ca fie ca vrei franjuri pentru fata rotunda sau ovala, exista un breton pentru tine, deci  modernizeaza-ti look-ul prin adoptarea celor mai elegante bretoane.

Tunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu breton

Daca vrei sa te joci cu bretonul drept, nu o face daca nu poti adauga drama caracteristicilor tale, asa ca alege ceva mai romantic si feminin, adica un breton intr-o parte. Acesta, creat prin folosirea unor tehnici de retezare, poate trece de la indraznet la subtil si de la scurt la lung, pentru a adauga lungime trasaturilor tale, tunde in functie de preferintele personale.

In general, stilurile scurte si liniile scurte cu tunsori cu breton pe dedesupt arata foarte bine cu un par lung, un breton intr-o parte sau franjurat, in timp ce suvitele mai lungi sunt combinate cu un breton mediu, care adauga putina eleganta coafurii.

Tine minte ca bretonul se potriveste cu diferite texturi de par, deci il poti ondula, indrepta, increti, incat sa obtii un look diferit oricand doresti. Bretonul nu are nevoie de o ingrijire prea sofisticata, doar usuca-l folosind o perie rotunda, indreapta, onduleaza folosind un ondulator, depinde de preferintele tale. Adauga putina eleganta parului, jucandu-te cu lumini si umbre, incat exista destule optiuni de colorare a unei tunsori cu breton…

Tunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu bretonTunsori cu breton