Tunsori lungi cu straturi pentru par gros

446

In cele mai multe tunsori lungi, volumul joaca un rol important. Evalueaza cateva tunsori pentru parul gros si afla cum pot imbunatati straturile aspectul tau printr-o varietate de tunsori.

Tunsori lungi

Stilurile cu par lung de obicei se axeaza pe controlarea volumului pentru un look provocator. Adaugand straturi se pot improviza stiluri pentru parul lung stratificat.

Multe femei se confrunta cu probleme de volum; sa ai un par gros nu este de cele mai multe ori o binecuvantare. Straturile intr-un par gros sunt o cale buna de a intensifica parul si ar trebui sa incerci cateva stiluri ale celebritatilor.

Blondele cu fata in forma de inima poarta de obicei tunsori lungi in straturi. Imaginea lui Carrie Underwood arata cel mai bine aranjata intr-o parte, iar daca parul tau este drept natural, poti folosi un ondulator pentru a obtine spirale in partea de jos a parului.

Suvite stratificate

Parul gros stratificat poate arata mai sexy pe o bruneta. Megan Fox poarta una dintre cele mai bune tunsori pentru par lung, incepand cu parul drept, care creeaza suvite mari ce incadreaza fata si bucle mici catre varfuri, perfect stratificat pentru un look sexy.

Tunsori lungiTunsori lungi

Straturi foarte lungi

Chiar daca foloseste extensii in mare parte a timpului, Kim Kardashian stie cum sa adopte unul dintre cele mai bune look-uri pentru un par voluminos stratificat. Onduland varfurile cu un ondulator de doi centimetri, poti crea un par frumos si la moda.

Tunsori lungiTunsori lungi

Chiar daca buzele ei atrag toata atentia, Angelina Jolie isi aranjeaza parul foarte frumos, pentru o forma romantica. Netezeste parul din crestet si onduleaza catre varfuri, parul fiind stratificat perfect pentru un par cu volum.

Tunsori lungiTunsori lungi

Bretonul subtire

Cel mai adesea vazuta bruneta, nu blonda, Jennifer Garner a apelat la straturi printr-un breton subtire cu o parte laterala delicata si un look elegant.

Tunsori lungiTunsori lungi

Sfaturi pentru tunsori lungi cu volum

• Alege straturile care se potrivesc perfect fetei tale. Acelea care se intalnesc catre pometi sunt foarte frumoase daca ai o fata dreptunghiulara.

• Fie ca alegi o imagine cu par drept sau ondulat, evita tunsorile boante, chiar si pentru breton. Sunt mai potrivite femeilor cu parul moale si fin si nu se potrivesc deloc unor tunsori lungi cu volum…

• Daca ai incercat o tunsoare mai scurta, dar vrei sa te intorci la starturile tale preferate, adauga extensii care sa creeze un aspect mai finisat.