Home / FRUMUSETE / Coafuri / Tunsori noi pentru parul mediu

Tunsori noi pentru parul mediu

O mica schimbare a imaginii tale presupune o documentare amanuntita. Urmatoarele tunsori noi pentru parul mediu iti vor da solutii pentru a aduce o schimbare pletelor tale netede.

Tunsori par mediu noi

Exista numeroase strategii de obtinere a frumusetii pe care le poti folosi. Oricum, sa-ti schimbi coafura este cea mai scurta cale catre un look de succes. Astfel, inspira-te din ideile noastre de tunsori noi pentru parul mediu, care vor ilustra alura feminina si moderna a suvitelor medii.

Joaca-te cu texturile si tehnicile de tundere variate, pentru a-ti gasi o coafura ce iti reflecta cel mai bine personalitatea. Tunsorile medii sunt cele mai bune optiuni pentru a da volum parului, asadar ia in considerare nevoile tale si alege dintre aceste tunsori perfecte de salon, pe care le poti etala pe strada sau la cele mai noi evenimente de sezon.

O buna perioada tunsorile bob si-au mentinut popularitatea si au devenit unul dintre stilurile iconice pe care orice femeie ar trebui sa le incerce macar o data in viata. Pentru a depasi structura unidimensionala a parului tau, tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru putina asimetrie.

Tunsori par mediu noiTunsori par mediu noiTunsori par mediu noi

Stilurile bob stratificate iti ofera sansa de a scapa de varfurile despicate si de textura voluminoasa. Suvitele subtiri pot fi aranjate cu o cantitate mica de ceara sau substanta pentru textura. Defineste structura conica a liniei tale prin adoptarea unui aer indraznet. Daruieste delicatete unor tunsori stratificate si voluminoase prin niste franjuri aranjate intr-o parte.

De asemenea, poti urma niste pasi simpli in obtinerea unei schimbari dramatice a stilului tau. Un aspect bont al tunsorii poate atrage cu siguranta atentia. Adauga superioritate bobului tau geometric prin completarea cu un breton bont. Acorda o atentie maxima exemplelor prezentate, pentru a observa impactul vizual al acestei combinatii.

Foloseste o pasta sau o spuma pentru textura, incat sa aranjezi parul, proband o coafura indrazneata. Pe de alta parte, daca vrei sa faci impresie cu niste suvite drepte, te poti limita la folosirea unei placi de indreptat si la aplicarea unei cantitati mici de crema pentru netezire…

Tunsori par mediu noiTunsori par mediu noiTunsori par mediu noiTunsori par mediu noiTunsori par mediu noiTunsori par mediu noiTunsori par mediu noiTunsori par mediu noi