Tunsori par lung in scari

821

Daca nu iti este teama sa fii in centrul atentiei, observa aceste tunsori par lung in scari. Introdu definirea in parul tau lung folosind cateva idei simple de aranjare.

Tunsori par lung in scari

Alegerea straturilor este o idee atat de buna de a scapa de textura greu de gestionat! Joaca-te cu latura ta aventuroasa si adauga adaptabilitate parului tau. Aceste tunsori par lung stratificate iti furnizeaza o sursa bogata de inspiratie pentru o transformare a look-ului.

tunsori par lungtunsoare in scari par lungpar lung in scari

Lasa-te coplesita de o infinitate de optiuni pe care ti le ofera aceasta dimensiune si fii la moda cu cele mai noi tehnici de aranjare! In functie de impresia pe care vrei sa o creezi, poarta parul in forma in care acesta scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi si o alura flirtanta.

Evidentiaza-ti stilul unic si completeaza tinutele elegante cu o coafura minunata. Coafurile lungi iti ofera sansa sa te diferentiezi intr-o multime. Structurile conice dau miscare naturala si volum parului. Ia-ti adio de la textura pufoasa si greu de gestionat si indrazneste sa fii diferita cu astfel de tunsori in scari pentru par lung. Inspira-te din coafurile noastre propuse de profesionisti. O silueta gradata se potriveste tuturor formelor fetei si tipurilor de par. Astfel, asigura-te ca incluzi aceste coafuri printre optiunile tale in noua transformare.

tunsori in scari pentru par lungtunsori in scari par lung 2014tunsori in scari par lung fara bretonTunsori par lung 2014

Ofera structurii parului nistre straturi grele sau delicate, in functie de preferinte. Daca nu preferi imaginile indraznete, nu iti fie teama sa experimentezi un impact vizual puternic cu o tunsoare in scari par lung. Pe de alta parte, daca iti plac stilurile elegante si rafinate, este timpul sa afli o structura conica delicata. Aceste exemple fabuloase iti arata cum sa faci trecerea de la bont la stratificat. Adauga un fler modern rutinei tale de frumusete, crescand numarul de optiuni de aranjare cu o coafura minunata…

freze par lung in scarifrizuri par lung in scarifreza pentru par lung in scaritunsori in scari par lung ondulat