Tunsori pentru par cret natural

1354

Daca esti in cautarea unor tunsori pentru par cret natural, probabil esti satula de stilurile pe care le-ai incercat pana acum.

Tunsori pentru par cret

Multe persoane cu parul cret incearca sa-l indrepte sau sa ii aplice solutii relaxante, care nu fac altceva decat sa relaxeze parul – dar ele nu stiu ca astfel si-l distrug, expunandu-l la rupere si dezordonare. Ceea ce trebuie sa faci este sa cauti tunsori pentru par cret care se potrivesc parului tau cret natural si care te ajuta sa mentii un nivel inalt de hidratare si sanatate. Aceasta inseamna sa nu apelezi la tunsori care necesita folosirea produselor chimice, uscatoare sau placi.

In primul rand, ai nevoie sa determini cat de cret este parul tau. Ai un par foarte cret sau un par care se incadreaza intre ondulat si cret? Parul tau se spiraleaza daca il ghidezi astfel sau se ridica? Pentru a descoperi ce tip de par cret ai, spala-l, da-l cu balsam, foloseste ulei sau aplica-i un balsam care nu are nevoie de clatire si lasa-l sa se usuce natural, descurcandu-l cu degetele. Experimenteaza incat sa poti vedea ce fel de bucle poti crea folosindu-ti degetele si parul in starea sa naturala.

Acum priveste forma naturala pe care o are parul tau dupa ce s-a uscat. Ai senzatia ca ai un triunghi pe cap? Parul tau sta lipit de scalp, dar varfurile sunt rebele? Aceasta este o problema comuna a femeilor cu par cret, dar poate fi usor remediata cu o tunsoare in scari, care permite parului sa-ti incadreze dragut fata. Aminteste-ti ca trebuie sa creezi putin volum in crestetul capului prin masarea radacinilor cu degetele, in timp ce parul se usuca treptat.

Cu cat buclele tale sunt mai lejere, cu atat vei avea mai multa flexibilitate cu ajutorul tunsorii. Buclele lejere pot fi manipulate printr-o varietate de bucle spiralate, care pot fi ingreunate incat sa atarne mai mult decat sa se ridice. Daca ai bucle stranse, trebuie sa tii cont cat de mult se ridica atunci cand parul tau este uscat.

Lungimea tunsorii tale va fi determinata de cat de mult se ridica parul cand se usuca si de cata cantitate de par vrei sa-ti incadreze fata. Toate tunsorile crete ar trebui sa fie stratificate, dar lungimea depinde de gustul tau. Fereste-te de breton, trebuie sa ai multa grija inainte sa alegi un breton pentru parul cret. Incearca-l numai daca esti sigura ca nu se va ridica prea mult…

Tunsori pentru par cretTunsori pentru par cretTunsori pentru par cretTunsori pentru par cretTunsori pentru par cret