Tunsori pentru par lung

738

Daca ai nevoie de idei de tunsori pentru par lung, aminteste-ti ca anumite stiluri arata bine pe anumite persoane. Desi nu vrei sa-ti limitezi alegerile, vrei sa stii ce iti vine bine cu adevarat. Cere intotdeauna ajutorul stilistului pentru a afla ce se potriveste fetei tale.

6 tipuri de tunsori pentru par lung

Exista cateva stiluri clasice pentru tunsori pentru parul lung care par sa se potriveasca majoritatii femeilor. Inainte de a alege ce stil general iti place, ai nevoie sa stii cat de mult timp ai la dispozitie pentru aranjarea lui in fiecare dimineata. Odata ce iei in considerare aceste tunsori pentru par lung potrivite si timpul investit, vei descoperi stilul perfect, care nu necesita o tunsoare prea scurta.

Plete lungi

Aceaste tunsori pentru par lung se potrivesc celor mai multe forme ale fetei si cer o ingrijire minima. Pot fi facute cu sau fara breton, dar au nevoie de o aranjare regulata. Au aceasta denumire pentru ca stilul necesita mult par.

Varfurile parului trebuie tunse in linii egale. Este necesar sa existe niste stratificari, in jurul fetei, avand o forma conica. Putin fixativ sau gel si un uscator de par reprezinta tot ce ai nevoie pentru a aranja o astfel de coafura.

Tunsori pentru par lung

Tunsori pentru par lungTunsori pentru par lung

Breton franjurat pe o parte

Daca doresti sa te inspiri din niste tunsori pentru parul lung, poti alege una cu breton franjurat pe o parte. Bretonul trebuie tuns intr-o parte, alunecand in jos catre ureche. Este un stil rapid de efectuat, dar are nevoie de aranjare regulata pentru a pastra linia coafurii.

Varfurile parului arata mai bine daca urmeaza liniile asimetrice tunse intr-o parte. Unele stratificari sau filari arata de obicei bine. O perie si putin fixativ sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti aranja parul dimineata.

Tunsori pentru par lung

Tunsori pentru par lung

Bob lung

Tunsorea bob lung cere mai mult timp de aranjare dimineata, dar sunt putine lucruri de facut. Un bob se poate realiza cu sau fara breton, dar arata mai bine pe un par lung.

Varfurile parului tau ar trebui tunse intr-o linie dreapta si solida. Evita straturile sau forma conica si incearca sa ai fiecare suvita de aceeasi lungime. Ai nevoie de un ondulator pentru a-ti ondula varfurile usor spre interior. Foloseste putin fixativ, incat sa mentii buclele in forma, si putin ser cu efect matasos, pentru a pastra parul neted.

Tunsori pentru par lung

Stilul conic natural

Acest tip de tunsori pentru par lung sunt potrivite pentru parul lung si cret. Nu au nevoie de prea multa aranjare dimineata, dar necesita o modalitate de a le pastra forma. Se potriveste acestui stil si un breton lung si relaxat, dar nu este obligatoriu.

Vrei o tunsoare cu un stil relaxat si straturi usoare. Parul tau trebuie sa fie putin mai scurt in fata si varfurile trebuie taiate in arc oval. Doar piaptana-l sau aranjeaza-l cu degetele, dimineata, apoi adauga niste ser pentru netezire si esti gata…

Tunsori pentru par lungTunsori pentru par lungTunsori pentru par lungTunsori pentru par lung