Tunsori pentru păr subțire

1035

Dacă sunteţi în căutarea unei tunsori pentru păr subțire, doriţi probabil un stil care adaugă volum. Pentru că părul dumneavoastră nu este aşa de plin pe cât aţi dori, aveți nevoie să pară mai des. Pare că părul rarefiat creşte mai greu, lucru care se adaugă frustrării dumneavoastră. Sunt mai multe motive pentru care părul dumneavoastră se subţiază, dar noi putem găsi tunsori pentru păr subțire care pot masca problema.

tunsori pentru par subtire

Tunsori pentru par subtire

Bob

Tunsorile bob se potrivesc majorității formelor feței şi puteți personaliza lungimea în funcţie de preferinţe. Părul scurt arată, de obicei, mai gros, în special la o tunsoare bob. Dacă doriți tunsori pentru par subțire, puteţi încerca bont şi ascuţit sau în trepte, pentru a da tunsorii un aspect diferit. Vorbiţi cu stilistul dumneavoastră despre ce vreţi să realizaţi, ca să vă poată recomanda tunsori pentru păr subțire care se potrivesc cu stilul dumneavoastră şi tipul de păr.

Tunsori pentru par subtireTunsori pentru par subtire

Stratificare

Straturile pot fi purtate lung sau scurt. Acest stil este deosebit de util pentru părul creţ care se subţiază, deoarece buclele aflate pe suviţele scurte trag mai puţin în jos. Părul ondulat poate beneficia şi el de stratificare. Pentru tunsorile părului subțire, încercați să mergeţi doar pe câteva straturi bine plasate, în loc de stilul în scări, ca să împiedicaţi părul să arate încreţit…

Tunsori pentru par subtireTunsori pentru par subtire

Asprime

Tunsorile aspre sunt un alt exemplu excelent pentru părul subţire. Asprimea dă părului dumneavoastră multă textură, care ajută la efectul de multitudine şi volum. Este un alt stil pentru tunsori pentru par subțire care poate fi purtat lung sau scurt.