Tunsori scurte 2017

710

Aspectul sic este pus cele mai multe ori in aceeasi linie cu o tunsoare scurta in tendintele anului 2017. Cele mai frumoase tunsori scurte 2017 fac femeile sa arate fabulos si mai tinere, cu siguranta. Ele pot face o femeie sa arate si cu zece ani mai tanara.

Tunsori scurte 2016

Nu e minunat? Acum, haideti sa cercetam cele mai populare tunsori scurte in 2017 pe care le puteti alege pentru a arata pur si simplu mai uimitor.

Tunsorile afro. Pentru o aparitie funky, modesta si in tendinte, tunsorile afro par alegerea potrivita. Avand in vedere numele, aceasta tunsoare a fost la inceput inventata pentru femeile africane care doreau o aparitie mai simpla avand in vedere ca parul lor este mai special, firul este mult mai gros. Deci, aceasta tunsoare este perfecta pentru cele care au un fir de par care tinde sa fie mai gros. Conbinata cu breton si straturi, aceasta coafura va arata minunat pe orice tip de fata, ovala sau rotunda.

Tunsori scurte 2016

Nu uitati sa aplicati gel pentru ca parul scurt sa stea cum trebuie timp de mai multe ore. Daca iti place sa te joci cu nuantele, atunci este o ideie fantastica sa iti colorezi parul cu cele mai in voga culori de anul acesta.

Onduleaza. Parul scurt nu inseamna ca ai mai putine optiuni, pentru ca poti face ce vrei cu parul tau. Aceste tendinte pentru par scurt din 2017 sunt la fel de apreciate ca tunsorile pentru par lung. De fapt, acestea sunt cele care te vor face sa arati deosebit. Incearca sa ondulezi parul daca ai o tunsoare bob.

Tunsori scurte 2016

Foloseste ondulatorul de par si fa bucle mici incepand de la radacina si coborand pana la varfuri. Nu uita sa aplici gel pentru o fixare mai buna si ca buclele sa isi pastreze forma perfecta. Apoi, vei fi gata sa mergi la orice eveniment formal…

Vanzand cat de frumoasa si modesta poate fi tunsoarea parului scurt, nu ar trebui sa mai ai nicio indoiala sa-ti tunzi scurt parul. Incearca sa fii diferita si lasa parul scurt sa-ti scoata la iveala personalitatea.

Tunsori scurte 2016Tunsori scurte 2016Tunsori scurte 2016Tunsori scurte 2016Tunsori scurte 2016Tunsori scurte 2016Tunsori scurte 2016