Tunsori scurte indraznete

1244

Cele mai multe tunsori scurte indraznete pot fi doar un mod de a te scoate din rutina zilnica. Este vorba despre taierea catorva centimetri sau mai mult, aceasta da femeilor un sentiment de libertate.

Coafuri par scurt

Multe tunsori scurte au nevoie de o ingrijire minima, eliberandu-te de orele pe care le petreceai in fata oglinzii cu placa. Daca esti pregatita sa faci o schimbare, sa adopti un stil scurt, aici ai cateva sfaturi care te vor ajuta sa arati si sa te simti fabulos.

Foloseste-te de ce ai

Cand cauti idei pentru un nou look, tine cont de textura si tipul parului tau. De exemplu, un breton subtire si luminos nu este, probabil, potrivit pentru un par cret. Vei avea mai mult noroc daca lucrezi cu natura, decat impotriva ei. Din fericire, Un stilist bun te poate ajuta sa ai un look proaspat, care sa se potriveasca stilului tau, asa ca nu conteaza ce tip de par ai, vei putea gasi ceva care sa functioneze pentru tine.

Tine cont de forma fetei

Pentru orice stil este bine sa iei in considerare forma fetei. De exemplu, cateva straturi lungi pana la barbie vor infrumuseta o fata in forma de inima, in timp ce un par stratificat pe o parte de-a lungul pometilor poate atenua o linie unghiulara a maxilarului. Daca nu esti sigura de ce se va potrivi formei tale, consulta stilistul.

Scoate-ti in evidenta cele mai bune trasaturi

O astfel de tunsoare poate fi o cale buna sa scoti in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale ochilor. Ai un gat lung si frumos? Evidentiaza-l printr-o tunsoare foarte scurta. Daca ai ochii frumosi, de caprioara, un breton lung, subtire, tuns intr-o parte te poate ajuta sa ii evidentiezi. Daca esti destul de norocoasa si ai obrajii minunati, o tunsoare scurta te poate ajuta sa arati fabulos…

Nu in ultimul rand, asigura-te ca mergi la un stilist de incredere, in special pentru o tunsoare drastica. Cere parerea prietenilor, dar intreaba stilistul inainte sa alegi o tunsoare.

Tunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurteTunsori scurte