Tunsori scurte par ondulat

1882

Unele tunsori scurte pentru parul ondulat pot fi un „teritoriu” periculos de accesat. Cu o singura taiere gresita, poti ajunge sa ai o tunsoare care seamana cu peruca unui clovn. Daca rezultatul este gresit, poti ajunge sa ai un par care arata ca o minge de bumbac gigantica. Pe de alta parte, daca nu stii ce vrei si ce poate arata bine, iti poti distruge imaginea.

Tunsori scurte par ondulat

Stratificarea este cea mai buna si obisnuita solutie pentru a controla un par ciufulit si a realiza cele mai frumoase tunsori scurte pentru parul ondulat. Reducand cantitatea de bucle, poti imblanzi forma acestora. De asemenea, poti capata o forma mai buna cu o tunsoare in scari decat cu una dreapta. Un alt sfat pentru a lupta cu buclele razlete este sa folosesti produsele potrivite pentru par cret. Putin gel poate spirala acele bucle sau putin ser de netezire poate ajuta la prevenirea dezordonarii.

Tunsori scurte par ondulatTunsori scurte par ondulat

Bobul razlet

Un bob razlet este una dintre acele tunsori scurte pentru parul ondulat care sunt mai usor de intretinut. Odata ce vrei ca buclele tale sa fie salbatice, nu trebuie sa petreci mult timp in aranjarea parului. Tunde-ti parul putin mai sus de lobul urechii. Formeaza o stratificare subtire in fata, incat sa ajute la luminarea obrazului si a fruntii. Acum spala, strange buclele, aplica fixativ si pleaca.

Tunsori scurte par ondulatTunsori scurte par ondulat

Bobul mai lung la spate

Daca ai nevoie de tunsori scurte pentru parul ondulat incearca un bob mai lung la spate. Tunde-ti parul in unghi, mai scurt in fata si mai lung la spate. Buclele din fata ar trebui sa se termine la mijlocul urechilor. Buclele din spate ar trebui sa se termine la baza gatului. Creeaza niste straturi luminoase incat sa pastreze un volum mai ridicat in crestetul capului. Foloseste gel sau un ser de netezire pentru a-ti inlatura buclele din fata catre spate.

Tunsori scurte par ondulatTunsori scurte par ondulatTunsori scurte par ondulat

Bobul franjurat

Un bob franjurat este un stil fantastic, daca formei fetei tale i se potriveste un breton. Tunde-ti parul foarte scurt, din varf catre mijlocul urechii. Ai nevoie de o tunsoare dreapta transversala cu care sa incepi. Acum ia parul din jurul fetei si franjureaza-l pana cand incepe sa se formeze bretonul. Continua cu restul capului si adauga niste straturi pentru a da o forma suplimentara de ansamblu…

Tunsori scurte par ondulatTunsori scurte par ondulatTunsori scurte par ondulatTunsori par ondulatTunsori par ondulatTunsori par ondulat

loading...
Articolul precedentZgomotele cardiace anormale
Articolul următorDa stralucire parului intr-un mod natural

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!