Tunsori scurte pentru par ondulat

363

Daca ai parul ondulat si vrei sa incerci o tunsoare noua, te poti inspira din sugestiile noastre. Parul ondulat se intoarce in tendinte, iar cel foarte scurt este cat se poate de dorit de femeile care vor un nou look.

Tunsori scurte

Multe tunsori scurte sunt populare pentru cele mai mari nume de la Hollywood- gandeste-te la: Meg Ryan si Sarah Jessica Parker. Multe femei se intreaba daca acesta este un truc pentru tunsorile scurte sau o simpla taiere a parului.

Inainte sa faci alegerea, asigura-te ca lumea este pregatita sa-ti vada fata. Acest tip de tunsoare este adorabila, dar va face fiecare aspect al fetei tale sa fie vizibil pentru toti, asa ca trebuie sa te simti confortabil cu noul tau look. Daca este ceva in privinta caruia nu esti sigura, poate ca vei regreta o tunsoare foarte scurta.

Daca te decizi in aceasta privinta, ai nevoie sa apelezi la un stilist experimentat atat in tunsorile scurte, cat si in taierea parului ondulat. Buclele tale vor fi mai luminoase, fiind scurte, asa ca nu vrei ca stilistul tau sa inceapa sa tunda inainte sa-si dea seama ca vei ramane cu mai putine fire de par decat te-ai asteptat.

Tunsoarea ravasita si bobul sunt stiluri populare. Tunsoarea ravasita este un look stratificat, in timp ce bobul are o singura lungime. Ambele sunt potrivite pentru parul ondulat si li se alatura adesea un breton. Daca iti place aspectul buclelor care ies in evidenta, taie-le foarte scurt pentru o frumusete maxima. Poti, de asemenea, sa faci schimbari cu putin gel pentru a netezi buclele de la spate.

Asa ca, distreaza-te – adopta o tunsoare scurta pentru par ondulat si arata-ti indrazneala…

Tunsori scurte par ondulat

Tunsori scurte

 scurt

tunsoare par scurt argintiu
Tunsori scurte