Dr. Oz te scapă de celulită

298

Conform lui dr. Oz, exista unele solutii anticelulita care nu sunt foarte scumpe si nici nu presupun vizitele la salonurile de infrumusetare. Pe langa aceste solutii ieftine, temporare, dar eficiente, mai trebuie o atentie sporita la alimente si se recomanda evitarea:

dr oz
1. sucurilor carbogazoase
2. cafelele in exces
3. bauturile alcoolice in exces
4. prajelile si alimentatia de tip fast-food
5. mezelurilor
6. dulciurile si alimentele rafinate

Crema anticelulitica cu aminofilina
Aminofilina stimuleaza arderea celulelor adipoase pe care le dezhidrateaza, ulterior micsorandu-le, astfel ameliorand foarte mult aspectul cojii de portocala al pielii. Crema trebuie sa aiba o concentratie de 2% aminofilina si sa fie masate zonele care prezinta celulita, pentru a o absorbi.

Crema cu retinol

Acest retinol este se sustrage de la vitamina A, ce are un rol foarte important pentru sanatatea pielii pentru ca ajuta sa se produca colagenul, iar pielea va deveni mult mai elastica si mai ferma, fapt ce va imbunatati vizibil aspectul celulitei. Crema trebuie sa aiba o concentratie de retinol 4%.

Crema cu cafeina

Cafeina ce este aplicata pe piele si are rolul de a reda fermitatea pielii. Sunt unele creme care pe langa cafeina mai au si extract de nuca de cola, care contine cafeina si alti polifenoli ce vor accentua efectul fermitatii pielii…