Home / DIETE & FITNESS / CUM SA SLABESTI RAPID / Lipoaspiratia te ajuta să ai o talie de viespe

Lipoaspiratia te ajuta să ai o talie de viespe

Lipoaspiratia te ajuta sa ai o talie de viespe! Conform specialistilor, grasimea din zona abdomenului este mai daunatoare decat cea din orice alta parte a corpului. Se considera ca talia unei femei nu trebuie sa depaseasca 80 de centimentri, iar la barbati 94, pentru ca, atunci cand se mareste, grasimea din interiorul abdomenului este toxica. In cele ce urmeaza, te invitam sa afli toate informatiile necesare despre ce presupune lipoaspiratia (liposuctia) si cum te ajuta aceasta sa dobandesti silueta mult visata.

lipoaspiratie

Lipoaspiratia te ajuta sa ai o talie de viespe. Cum este posibil acest lucru? Din cauza lipsei timpului, tot mai multe femei apeleaza la interventiile chirurgicale pentru a indeparta celulele de grasime depuse in exces, iar in prezent, aceasta este una dintre cele mai cautate proceduri estetice de modelare a corpului, in intreaga lume.

Ce este lipoaspiratia?

Lipoaspiratia te ajuta sa ai o talie de viespe datorita faptului ca aceasta interventie de natura estetica elimina surplusul de grasime depozitata in anumite zone. Aceasta este utila in remedierea deformarilor care nu pot fi rezolvate prin cure de slabire sau exercitii fizice. Cu alte cuvinte, diminueaza excesul de tesut adipos, insa intr-un mod uniform, care sa ofere un aspect placut. In urma unei selectionari a tesutului adipos, se realizeaza eliminarea acestuia cu ajutorul unei canule speciale, prin intermediul unei incizii mici de patru, pana la sapte mm. Incizia respectiva nu va lasa cicatrici durabile in timp, vor deveni inexistente foarte rapid.

Aceasta interventie se poate face cu anestezie generala, intravenoasa, daca este vorba de o suprafata mare care trebuie remediata prin eliminarea surplusului de grasime, iar in cazul in care zonele care necesita lipoaspiratie sunt mici, se realizeaza anestezie locala. Exista insa o limita in privinta cantitatii de tesut adipos extras, deoarece nu trebuie sa se depaseasca patru litri de grasime, fara a necesita transfuzie de sange.

In medie, operatia nu dureaza mai mult de o ora pentru fiecare zona aleasa, iar urmele in urma procedurii nu se observa si nu aduce probleme estetice ulterioare, din contra, rezultatele sunt cele dorite, obtinandu-se o silueta de vis.

Datorita tehnicilor moderne, se injecteaza aria care urmeaza sa fie aspirata, cu un lichid ce contine anestezic diluat pentru a reduce disconfortul post operator si adrenalina ce reduce sangerarea. In cazul in care pielea nu se va retrage in mod natural dupa inlaturarea tesutului adipos ce a fost in exces, atunci se va interveni chirurgical pentru a se ajusta. Aceste tehnici pot fi imbinate cu succes cu abdominoplastia, un alt tip de interventie chirurgicala, care elimina excesul de piele.

Lipoaspiratia te ajuta sa ai o talie de viespe fara probleme. Cu toate ca in timp corpul va mai acumula tesut adipos, rezultatele interventiei se vor pastra o perioada foarte indelungata, in anumite cazuri vor fi chiar permanente…

Cine poate suferi interventia de lipoaspiratie?

Lipoaspiratia te ajuta sa ai o talie de viespe, dar se recomanda doar persoanelor cu o greutate normala, care au depozite izolate de grasime. Este important de retinut ca aceasta procedura nu remediaza obezitatea, nici nu se utilizeaza pentru a se remedia suprafete foarte mari din corp, nu este un tratament impotriva vergeturilor și nici contra celulitei.