Slăbește cu ajutorul liposucției

219

Lipoaspiratia sau liposuctia este o interventie chirugicala ce reduce celulita prin extragerea grasimii localizata in brate, posterior, abdomen, coapse sau gambe. Daca exercitiile fizice si dietele nu dau rezultate, aceasta procedura poate fi incercata pentru ca este recomandata de specialisti.

Slăbește cu ajutorul liposucției

Pacientul ideal trebuie sa aiba o greutate relativ normala, sa fie sanatos psihic si fizic, dar mai ales realist in asteptarile sale. Este necesara evaluarea starii de sanatate a pacientului, care trebuie facuta de un medic specialist; se cauta zonele cu tesut adipos, se verifica tonusul pielii, dar si elasticitatea acesteia.

Medicul trebuie informat cu privire la stilul de viata, dar si in privinta alimentatiei pacientului, la care se adauga si perioadele in care au existat scaderi sau cresteri in greutate. Fumatul, vitaminele cu fier si medicamentele trebuie evitate, iar in cazul existentei racelii sau a infectiilor, se amana interventia.

Dupa efectuarea interventiei, durerea poate fi moderata, iar pielea va putea avea edeme timp de una-trei luni, iar vanataile vor fi prezente si ele pana la trei-patru saptamani. Amorteala in locul cu pricina va tine pana la cateva luni, iar pentru o saptamana sau doua se va purta un pansament compresiv, ce are rolul de a retrage pielea…

Se recomanda evitarea bailor in cada pentru minimum sapte zile dupa interventie, dar si consumul bauturilor alcoolice, pentru ca recuperarea sa poata fi rapida si corecta. Procesul de vindecare necesita nu numai timp, ci si rabdare, pentru ca rezultatele definitive se pot observa dupa trei-sase luni, daca pacientul face regulat exercitii fizice, dar si daca tine o dieta normala.

loading...
Articolul precedentTop 10 filme de dragoste
Articolul următorIdei de vopsire a parului pentru iarna 2017

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!