Tratament pentru par recomandat de dr. Oz

151

O podoaba capilara lipsita de stralucire va oferi primele semne ale imbatranirii insa dr. Oz vine cu cateva solutii de prevenire:

Tratament pentru păr recomandat de dr. Oz

Uleiul de argan
Acesta se extrage din nucile de argan si, pentru ca are o cantitate mare de vitaminele A si D, reprezinta un tratament foarte bun pentru parul deteriorat. Se recomanda aplicarea tratamentului o data pe saptamana, pentru ca va preveni degradarea parului, astfel hidratandu-l intens. Vei avea nevoie de cateva picaturi pe care sa le aplici pe toata suprafata parului umezit.

Uleiul de Amla
Pentru ca parul tau sa isi recapateze stralucirea, va trebui sa utilizezi un exoliant bun si un ulei hidratant. Ori apelezi la un produs special de pe piata, ori la o metoda recomandata de dr. Oz: zahar brun.

Zaharul brun este un exfoliant natural care nu are in alcatuire aditivi nocivi. Cu ajutorul sau vei putea elimina depunerile produselor cosmetice, a celulelor moarte, dar si a altor impuritati. Zaharul brun se va amesteca cu uleiul de avocado (bogat in vitaminele A, D si E), iar rezultatul se va aplica la baza parului pentru cateva minute. Se recomanda un astfel de tratament o data pe saptamana.

Alte optiuni potrivite sunt uleiurile vegetale, iar pe primul loc se afla cel de Amla, care poate fi gasit in orice magazin naturist online. Se pune putin ulei in palme, dupa care il vei aplica pe par, iar tratamentul se va repeta in fiecare saptamana.

Retinolul
Acesta va exfolia pielea si va accelera regenerarea celulelor; astfel, va impiedica imbatranirea prematura a tenului. Majoritatea cremelor ce contin retinol vor mari productia de colagen, fiind o solutie potrivita pentru atenuarea ridurilor, asta in cazul nu vei apela la operatii estetice.

Rozmarinul
Pentru pungile de sub ochi si cearcane vor fi foarte bune cremele ce contin rozmarin, pentru ca aceasta planta are un rezultat decongestionant si ajuta la eliminarea apei din zonele respective…

Acidul Kojic
Acesta se obtine prin fermentarea orezului si are un efect depigmentant. Poti cauta in orice farmacie sau orice magazin naturist o crema ce contine si acid kojic, iar dupa doua saptamani vei observa ca petele, semne ale imbatranirii, nu vor mai fi la fel de vizibile.