Infrumusetarea sanilor – Exercitii versus chirurgie

Share

Sanii sunt simbolul feminitatii. Fiecare femeie isi doreste sani frumosi, dar nu toate au curaj sa apeleze la chirurgia estetica sau nu toate stiu ca exista metode de infrumusetare a sanilor prin exercii fizice.

Infrumusetarea sanilor

Poate ca ai citit pe site-urile de pe internet ca exista exercitii specifice pentru infrumusetarea sanilor. Nu exista exercitii pentru marirea lor, ci pentru fermitate. Sanii nu contin muschi pe care sa-i poti mari. Muschii pectorali se afla in spatele sanilor pentru a-i sustine. Asadar, exercitiile fizice te vor ajuta sa intaresti muschii care sustin sanii. Acestia vor arata mai bine, vor fi mai fermi, dar nu vor creste!

Poate ca ai incercat deja aceste exrecitii si nu ti-ai schimbat sutienul cu o cupa mai mare. Nu dispera! Chiar daca efortul tau de infrumusetare nu a functionat, cu siguranta acestia arata mai bine decat la inceputul exercitiilor. Chiar si sanii mici sunt frumosi, daca sunt fermi si lucrati.

Singura metoda de a-ti mari sanii este sa apelezi la chirurgia estetica. Nu recomandam acest tip de operatii, pentru ca pe langa faptul ca pot fi foarte scumpe, pot aparea si complicatii severe. Cel mai bun tratament este prevenirea. Deci, fii fericita cu sanii tai mici si fermi, decat sa te chinui cu rezultatul nereusit al unei operatii!

Nu exista exercitii pentru infrumusetarea sanilor. Se recomanda urmatoarele exercitii pentru infrumusetarea muschilor pieptului:

Ganterele

Stai pe spate cu picioarele pe podea si tine cate o gantera in fiecare mana. Ridica ganterele incat bratele sa vina deasupra umerilor, iar palmele se afla departe de ele. Trage muschii abdominali in interior, dar nu bloca spatele pe podea. Nu lasa sa se arcuiasca in sus. Inclina barbia spre piept.

Lasa ganterele in jos si putin intr-o parte, pana cand coatele ating usor podeaua. Impinge greutatile din nou in sus, avand grija sa nu blochezi coatele sau sa permiti omoplatilor sa se ridice de pe podea.

Ridicarea

Stai pe burta, indoaie genunchii si incruciseaza gleznele. Indoaie coatele si plaseaza palmele pe podea putin intr-o parte si in fata umerilor. Incordeaza bratele si ridica-ti corpul incat sa te sustii cu palmele si genunchii. Trage barbia cativa centrimetri spre piept, astfel incat fruntea sa fie spre podea. Incordeaza abdomenul.

Indoaie coatele si relaxeaza intregul corp. Decat sa atingi sanii de podea, lasa trupul spre podea doar pana cand partea superioara a bratelor este paralela cu podeaua. Impinge inapoi. Lasa capul moale spre podea fara sa misti alta parte a corpului.

Inclinatie de zbor

Asaza-te pe podea cu capul, gatul si partea superioara a spatelui rezemate de mai multe perne mari. Tine cate o gantera in fiecare mana si apasa greutatea direct pe piept, palmele intalnindu-se una cu cealalta. Adu barbia catre piept, pentru a alinia gatul cu restul coloanei vertebrale si mentine pozitia naturala a spatelui, nici arcuita, nici aplatizata…

Ducand bratele in lateral, incat coatele sa mearga in jos si in lateral, lasa greutatile in jos pana coatele ating usor podeaua. Mentinand o indoire constanta a coatelor, ridica greutatile din nou, imaginandu-ti ca ai un butoi asezat pe piept si trebuie sa pastrezi bratele largi pentru a-l cuprinde.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news