Măști pentru ten uscat

Share

Tenul nostru deshidratat se bucură de atingerea onctuoasă a alimentelor bogate în grăsimi. Important este să faci combinațiile potrivite de măști pentru ten uscat!

Masti pentru ten uscat din fructe

Aceste măști pentru ten uscat aduc pielii aportul de vitamine și minerale de care aceasta are nevoie. Iată câteva instrucţiuni de utilizare:

Cât de des folosești măștile pentru ten uscat: în mod normal, sunt recomandate o dată pe săptămână, dar, dacă treci printr-o perioadă de expunere intensă la soare, e nevoie să faci acest efort de îngrijire a pielii de două ori în acel interval.

Cum folosești o astfel de mască: la fel ca pe oricare alta din comerţ – o întinzi pe faţă si stai aşa cam 20 de minute, încât ingredientele active să acţioneze la nivelul pielii. Clăteşte cu apă călduţă (insistă, vei vedea că unele dintre măştile propuse de noi se lipesc de piele) și finalizează cu apă rece, ca să intensifici circulaţia sangvină. În mod obligatoriu, aplică ulterior o cremă hidratantă.

Când trebuie să folosești aceste măști pentru ten uscat: e destul deranj cu prepararea, aplicarea și curățarea acestor amestecuri de pe ten și timpul nu-ti permite să îndeplinești această etapă de îngrijire oricând. Aşa că alege să folosești masca de faţă odată cu una de păr, ca să rezolvi deodată două probleme de îngrijire. Atenţie: folosește masca, de preferat, cât mai repede după preparare! Ingredientele naturale se oxidează în contact cu aerul.

Măști pentru ten uscat făcute în casă

Iată ce măști pentru ten uscat iți propunem:

1. Banană cu iaurt gras și gălbenuș

Pasează o banană coaptă, pe care o amesteci cu o lingură de iaurt gras și un gălbenuș. Fructul revitalizează tenul, iaurtul curăţă şi exfoliază, iar gălbenuşul este bogat în vitamina A.

2. Avocado cu miere

Amestecă jumătate din pulpa unui fruct de avocado bine copt cu un sfert de ceaşcă de miere. Fructul aduce pielii acizii grași necesari, iar mierea este hidratantă, antiseptică şi cicatrizantă…

3. Maioneză de casă, zeamă de lămâie și miere

Sosul alb și onctuos hrănește pielea în profunzime grație oului și uleiului conţinute, iar zeama de lămâie conține vitamina C, un puternic antioxidant.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente