5 stiluri de machiaj pentru mireasa

218

Cele cinci stiluri de machiaj pentru mireasa sunt: Chic pentru oras, Sofisticat, Visator, Sentimental si Frumusete de bronz.

machiaj pentru mireasa

In fiecare an, peste 60 % dintre femeile care se casatoresc isi aranjeaza singure parul si se machiaza singure pentru marea zi. Folositi sfaturile urmatoare pentru machiaj de mireasa si veti avea o infatisare divina.

1. Chic de oras – Cauti un stil rafinat si curat? Acest stil minimalist opteaza pentru o eleganta cool. Se poarta liniile clare si rochiile sofisticate. Machiajul e neutru, echilibrat si completeaza stilul in sine fara a distrage atentia de la el. O astfel de mireasa e proaspata si eleganta.

2. Sofisticat – Totul se rezuma la glamour in marea zi. Mireasa vrea ca toti ochii sa fie atintiti asupra ei si vrea sa fie sexy. Parul ei stralucitor sa fie coafat perfect, ochii sa fie machiati cu un fard inchis, iar pielea sa fie stralucitoare, incat toata lumea sa o admire.

 

3. Visator – Acesta este pentru o mireasa care cauta un aspect romantic, calduros, feminin. Se folosesc culori calde ca auriul, rozul si bronz, pentru o frumusete naturala. Rochia poate fi din organza sau dantela, iar infatisarea va fi, fara indoiala, romantica.

4. Sentimental – Mireasa este pe stilul modern, inspirat din cel vintage. Aceasta inseamna ca isi poate dori o nunta cu accente din trecut, dar puse intr-o forma actuala. Poate fi o nunta cu inspiratie Art Deco, Old Hollywood sau retro. Ruj rosu, contur de ochi lichid si o fata bine conturata ajuta la o infatisare perfecta…

5. Bronz – stil adecvat pentru miresele care chiar vor sa iasa in evidenta. Mireasa e neconventionala, iar aspectul ei e la moda. Rochia poate fi avangardista si nuantele folosite pot fi foarte diverse. Mireasa vrea sa creeze impact.

loading...
Articolul precedentReflexoterapia – bolile ginecologice
Articolul următorPlăcintă cu nucă de cocos

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!