6 greseli pe care nu trebuie sa le faci in machiajul de nunta

164

Cum poate o mireasa imbujorata sa aiba un machiaj de nunta perfect? Incepe prin a evita cateva greseli in machiaj de nunta. Am intrebat cativa experti in arta machiajului mireselor ce putem face si ce nu.

machiaj de nunta

Prima greseala: omiterea anticearcanului. In functie de tipul de piele, poti alege fie un aspect mat (pentru cele cu pielea grasa), fie unul radiant (pentru cele cu pielea uscata). Cea mai importanta parte e aspectul final al pielii. Vrei sa fie perfect. De exemplu: daca pungile de sub ochi nu sunt corect acoperite cu anticearcan, ochii tai vor arata pierduti in poze.

 A doua greseala: sa fii zgarcita cu fardul de obraz. Foloseste mai mult decat de obicei, pentru ca se sterge primul strat (pe langa ruj). Putin mai mult fard de obraz iti da mai multa culoare si o stralucire calda fara a te arata prea bronzata.

A treia greseala: folosirea unui luciu de buze prea natural. Femeile spun ca iubesc look-ul natural, dar pot alege o culoare draguta pentru buze care sa fie mai inchisa decat culoarea naturala. Te va face sa arati fantastic in poze. Alege o nuanta mai inchisa decat nuanta buzelor tale din paleta de bejuri sau poti contura buzele; le poti colora cu creionul de buze si apoi sa folosesti luciul pe care il folosesti de obicei.

A patra greseala: sa nu ai produse pentru retusare la tine. Daca ai un expert care sa iti faca machiaj de nunta, trebuie sa te asiguri ca ai aceleasi produse cosmetice cu tine, pentru a ti-l retusa in timpul zilei. E necesar sa controlezi luminozitatea fetei, pentru ca vrei ca fata ta sa arate la fel pe toata durata nuntii. Aceeasi regula se aplica si pentru luciul si culoarea buzelor: trebuie sa fie aceeasi.

A cincea greseala: sa lasi machiajul ochilor sa curga si sa se intinda. E oribil sa vezi o mireasa cu „ochi de raton”. Exista multe produse care nu curg si nu se intind pe toata fata.

A sasea greseala: sa nu verifici daca fata straluceste prea mult. Ultimul lucru pe care vrea sa il vada o mireasa e ca ii straluceste fata in poze. Daca se intampla acest lucru, pierzi din frumusetea trasaturilor…

Sfat pentru  machiaj de nunta
Poarta o bluza alba cand incerci machiajul de nunta. O bluza colorata sau neagra schimba total paleta culorilor. Daca nu ai o bluza alba, pune un prosop alb in jurul gatului si fa-ti cateva poze, asa iti faci o idee corecta despre cum ar arata machiajul!