Home / FRUMUSETE / Machiaj / Cel mai bun machiaj pentru ochii verzi

Cel mai bun machiaj pentru ochii verzi

Cand cauti cele mai bune farduri pentru ochii verzi, ia in considerare culorile complementare. Vei avea cele mai bune rezultate, daca esti atenta la acele culori opuse nuantei de verde dintr-o paleta de culori.

Cel mai bun machiaj pentru ochii verzi

Cand decizi care sunt cele mai bune culori pentru ochii tai verzi, nu uita de tenul natural: alege intotdeauna farduri si dermatografe care se potrivesc cu subtonul pielii tale.

Sepia

Sepia este o nuanta ideala de gri-maroniu bogat sau maro semiobscur, pe care femeile o pot lua in considerare cand isi aleg culoarea favorita de fard. Sepia este o culoare adaptabila pentru ochii verzi: o poti folosi ca baza pentru fardul de ochi, cand vrei sa complici lucrurile adaugand o culoare mai vibranta. Sepia este si o culoare minunata, naturala pentru un dermatograf care poate infrumuseta ochii verzi.

Cel mai bun machiaj pentru ochii verzi

Purpuriu

Purpuriul este ca mai buna nuanta pentru ochii verzi, odata ce impreuna cu nuanta ochilor tai poate crea un contrast uimitor. Purpuriul poate scoate in evidenta verdele, care te va ajuta sa obtii un machiaj fumuriu potrivit pentru o noapte in oras.

Cel mai bun machiaj pentru ochii verzi

Carbune

Daca vrei un machiaj mai intens, o nuanta care iti va scoate ochii in evidenta este carbunele. Alege un machiaj fumuriu…

Cel mai bun machiaj pentru ochii verzi

Argintiu

Argintiul este cea mai potrivita nuanta pe care o aleg celebritatile care au ochii verzi, purtand un machiaj fumuriu pe covorul rosu. Kate Beckinsale a purtat acest look indragit de iubitorii de moda. Inspira-te pentru machiajul tau si alege argintiul ca cea mai buna nuanta pentru ochii caprui-verzui.

Loading..