Cele mai frecvente greseli de machiaj

140

Exista multe greseli de machiaj aparute din cauza dorintei de a arata mai bine, astfel incat multe femei aplica o cantitate prea mare de machiaj.

Machiajul are rolul de a ne face mai frumoase si a in evidenta trasaturile speciale ale fiecareia dintre noi; insa, din nefericire, apar de machiaj

Cele mai frecvente greseli de machiaj

5 greseli de machiaj foarte comune

Nuanta nepotrivita de fond de ten
Printre cele mai mari greseli de machiaj este alegerea nuantei gresite de fond de ten. De cele mai multe ori, se alege o nuanta mult mai inchisa decat pielea si astfel apare efectul nedorit de masca. Se recomanda ca, atunci cand se alege fondul de ten, sa fie la lumina naturala si sa se aplice pe mandibula.

Sprancene prea subtiri
O alta greseala frecventa de machiaj este subtierea excesiva a sprancenelor; cele naturale iti incadreaza cum trebuie chipul, astfel ele nu trebuie pensate prea des, asadar se recomanda sa fie lasate sa creasca.

Prea multa pudra
Din simpla dorinta de a acoperi defectele, in unele cazuri se uita faptul ca o cantitate ridicata de fond de ten (sau pudra) va inrautati adesea situatia si vei crede ca porti o masca pe fata si nu machiaj.

Multicolor
Toate femeile adora culorile albastru, rosu, verde, galben sau mov, pentru ca toate sunt dragute insa cand sunt aplicate, par ca nu mai sunt la fel de atragatoare. Se recomanda putina culoare (in special in obraji), iar fata nu trebuie sa se transforme intr-o pictura incarcata. Este bine sa nu se exagereze si sa nu se aplice mai mult de trei nuante la un anumit tip de machiaj…

 Rimel pe toata fata
Poti vedea oricand pe strada o femeie murdara de rimel pe arcada sau sub ochi, iar explicatia este simpla: nu se dau cu rimel fara a aplica un strat de fond de ten pe ochi sau folosesc produse de proasta calitate (insa trebuie sa fie extrem de proaste pentru a se intinde)..