Coafura si machiaj de mireasa

936

Sa ai machiajul potrivit si coafura potrivita la nunta este la fel de important precum este rochia de mireasa. Cu sfaturile urmatoare pentru coafura si machiaj de mireasa, sigur vei arata perfect in ziua nuntii. Orice mireasa iti va spune ca nu se poate nunta fara rochie, machiaj si coafura perfecte.

Coafura de mireasa

Idei de coafuri
Sunt foarte multe variante de coafuri pentru mirese, dar tu stii cum se comporta parul tau in anumite situatii, asa ca numai tu poti alege coafura potrivita. Te poti inspira din reviste, de pe internet sau chiar din filme. Iti poti face un carnet cu idei ca sa alegi mai usor. Fii consecventa in ceea ce priveste coafura aleasa. Nu trebuie sa cumperi nenumarate reviste ca sa iti alegi coafura. O coafura asemanatoare celor purtate la Oscar sunt potrivite pentru orice mireasa.

Reguli de alegere a stilistului
Dupa ce te-ai hotarat in privinta coafurii, dar nu vrei sa te aranjezi singura, e timpul sa alegi stilistul. Trebuie sa ai incredere deplina in persoana aleasa, nu doar pentru a iti face coafura. Exista posibilitatea ca stilistul sa considere ca o anumita coafura nu ti se potriveste, iar tu trebuie sa ai deplina incredere ce iti va alege alta adecvata.

Cum nici rochia de mireasa nu o alegi fara sa o probezi, la fel si coafura trebuie incercata inainte. Trebuie sa vezi cum vei arata si sa afli daca poti purta voal, flori sau tiara. De asemenea, trebuie sa afli cat dureaza realizarea coafurii, pentru ca in ziua nuntii sa ii aloci timpul necesar si ceva in plus pentru eventuale probleme ce pot aparea.

Daca iti faci singura coafura sau daca alegi una dintre domnisoarele de onoare in care ai incredere sa o faca, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. Avantajul este ca poti exersa de cate ori vrei coafura. Ar fi bine sa alegi o coafura mai simplu de facut, pe care stii sigur ca o poti face. Si un stil mai simplu poate arata fabulos. In plus, daca iti aranjezi singura parul, mai faci si economie la bugetul de nunta.

Coafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasaCoafura de mireasa

Sfaturi in materie de machiaj de mireasa
Machiajul e la fel de important ca si coafura. Profita de mostrele gratuite din magazinele de produse cosmetice. In felul acesta, daca iti faci singura machiajul, poti folosi sfaturile profesionistilor si rezultatul va fi un machiaj perfect.

Alegerea unui artist in machiaj de mireasa
Sa ai un make-up artist care sa te machieze e un lux si reduce considerabil stresul de dinaintea nuntii. Te poti relaxa in timp ce artistul isi face treaba. E bine sa faci mai multe teste si poze cu machiajul inainte de nunta ca sa iti faci o idee despre cum vei arata in ziua cea mare…

Rujul miresei pe gulerul mirelui
Nu e nimic mai rau decat rujul tau rosu intins pe toata fata mirelui. E bine sa alegi un ruj care sa nu se ia de cate ori pupi vreun invitat.

machiaj de mireasamachiaj de mireasamachiaj de mireasamachiaj de mireasamachiaj de mireasamachiaj de mireasamachiaj de mireasamachiaj de mireasa