Colectia de machiaj de vara Illamasqua Paranormal

174

Colectia de machiaj de vara Illamasqua Paranormal nu face parte din aceasta lume, cel putin la nivel de inspiratie. Firma nu a ales niciodata imagini obisnuite si poate de aceea este o firma atat de iubita. Colectia pentru vara aduce optiuni indraznete, care creeaza un look minunat intr-o clipa.

Colectia de machiaj de vara Illamasqua Paranormal

Creatorul Alex Box explica ideea care defineste noua colectie la nivel conceptual: “Colectia de machiaj de vara Illamasqua Paranormal a fost inspirata de energia cinetica, lumina spectrala si forta emotionala transcedentala. Aceste lucruri nu le putem explica, le putem doar simti, locul dintre vis si realitate; usa perceptiei este deschisa si iti face semn sa intri, sa pasesti in lumina!”
Ei bine, o descriere atat de interesanta ne-a stranit interesul, deci hai sa privim mai bine noua colectie de machiaj a liniei:

Paleta de culori

Sezonul cald este momentul perfect pentru a experimenta nuante spectaculoase luminoase, ca cele din aceasta paleta de cilori. Intense, usor de combinat si rezistente. Tonurile cremoase rezistente la apa vin sub urmatoarele tonuri:

Paranormal – ciresiu

Aura – cupru cald

Possession – verde rece

Trance – violet delicat

Colectia de machiaj de vara Illamasqua ParanormalColectia de machiaj de vara Illamasqua Paranormal

Sclipire supranaturala

Cum soseste vara, nevoia de produse luminoase este mai mare ca niciodata. Pentru a-ti infrumuseta imaginea si a-ti satisface placerile, acest iluminator auriu poate fi alegerea potrivita.

Culoare precisa

Acest dermatograf intens, durabil poate fi o alegere buna pentru noul sezon. Infrumuseteaza-ti ochii cu aceasta alegere spectaculoasa. Poti alege si dermatograful gel: Infinity, pentru o vibratie dramatica.

Gel rehidratant

Produsele cu mai multe atributii sunt intotdeauna o optiune minunata, mai ales pentru lunile de vara, cand cu cat faci mai putin efort, cu atat ai efecte mai bune. Atat baza, cat si hidratant, gelul rehidratant este conceput fara parabeni, sulfati.

Colectia de machiaj de vara Illamasqua Paranormal

Rujul

Infrumuseteaza aspectul seducator al buzelor cu unul dintre aceste tonuri: Posture, mov rece sau ESP, un violet vivace luminos.

Colectia de machiaj de vara Illamasqua Paranormal

Oja

Poate ca cea mai distractiva parte a noii linii o creeaza lacul de unghii, care isi schimba tonul cand este expus la lumina neagra UV. Alege din aceasta fabuloasa editie limitata…