Cum creezi o coafura si un machiaj emo

419

Daca vrei sa inveti cum sa faci o coafura emo si un machiaj emo, trebuie sa exersezi, sa experimentezi si sa te distrezi. Nu exista reguli pentru un astfel de look, asa ca te poti distra folosind culori luminoase, diferite produse pentru par si machiaj si diferite tunsori sau stiluri. Fii creativa si exprima-te, in timp ce maximizezi si evidentiezi cele mai bune trasaturi.

machiaj emo

Ochii

Pentru a face machiajul emo, este nevoie de drama. Ochii sunt punctul forte al acestui stil. Asta inseamna ca poti renunta la regulile modei care ti s-au recomandat in trecut. Intensitatea face totul. Asa ca fa-ti timp sa folosesti un creion de ochi. Alege culori care iti vor scoate ochii in evidenta: negru, verde, albastru si maro sunt cele mai populare. Adauga acestui machiaj umbre in culori distractive. Poti folosi un fard care sa-ti infrumuseteze ochii sau sa se potriveasca tinutei.

Buzele si obrajii

Buzele si obrajii se pot purta in culoarea naturala sau in culori luminoase, depinde de preferintele puratoarei. Desi ochii sunt principalul punct al machiajului emo, gura poate fi la fel de evidenta: Nu este ceva neobisnuit sa se foloseasca un luciu de buze roz, albastru sau verde.

machiaj emo

Parul

Aceste tunsori sunt adesea asimetrice: cu cat sunt mai indraznete, cu atat este mai bine. Straturile curbate si bretonul asimetric sunt componentele obisnuite stilului emo. Parul este adesea indreptat pentru a evidentia filajul – cum sunt varfurile si straturile acestui look. Cu cat parul are mai multa forma, cu atat este mai bine: Aceste coafuri reflecta individualitatea.

Culoarea parului

Stilul emo presupune adesea folosirea unor culori inchise sau a unor pete in culori luminoase. Din moment ce nerespectarea regulilor este un aspect important al acestei culturi, este obisnuit sa gasesti oameni cu parul vopsit in negru, avand pete de culoare roz, verde sau albastru aprins. Distrandu-te cu diferite culori este un aspect important al acestei lumi. Astfel, poti lua in considerare culorile curcubeului inainte de a-ti vopsi parul. Orice poate functiona cand vine vorba de stilul emo…

coafura emo