Cum sa ai gene lungi si dese

273

Se stie ca frumusetea genelor accentueaza si frumusetea ochilor, astfel ca trebuie sa stii cum sa ai gene lungi si dese. Din nefericire, nu toate dintre noi suntem norocoase sa le avem asa de la mama natura insa exista si cateva metode ce ne ajuta pentru a avea gene lungi si dese:

Cum sa ai gene lungi si dese

Demachierea corespunzatoare
Daca se acumuleaza mascara si fard la radacinile genelor sau sebum, praf, celule moarte, toate acestea pot duce la caderea genelor, astfel trebuie sa te demachiezi asa cum trebuie.

Fara iritatii
Micile iritatii sunt foarte des intalnite la nivelul pleoapelor si au ca efect o cadere accentuata a genelor. Principalul motiv al acestor iritatii este demachierea incorecta sau atingerea pleoapelor cu mainile murdare. Asa ca va trebui sa le curati in fiecare seara inainte de culcare. Poti apela la comprese reci cu infuzie de ceai de musetel.

Taie varfurile genelor
Se taie cate putin din varfurile genelor pentru o regenerare activa si pentru a avea gene lungi si dese. Multe persoane ce si-au ars din greseala genele au observat o crestere mai rapida a lor insa trebuie sa ai grija sa nu exagerezi cu acest lucru.

Vitamina E
Se recomanda sa aplici vitamina E pe gene aproape de radacinile ei, cu grija ca sa nu iti intre in ochi. Aceasta vitamina va stimula cresterea parului si si astfel vei avea gene lungi si dese. Daca observi ca iti cad mai multe gene decat de obicei si te mananca si ochii, ai sanse sa te fi iritata in respectiva zona, dar vitamina E va calma iritatia si va opri din caderea genelor.

Uleiul de masline
Uleiul de masline este indicat daca doresti gene lungi si dese, deoarece este foarte bogat in vitamina E. Se aplica putin ulei pe degete, dupa care masezi ochii discret insa trebuie sa insisti asupra genelor…

Uleiul de ricin
Acesta este recunoscut de sute de ani pentru proprietatile sale de regenerare, dar si pentru stimularea cresterii parului. Daca il aplici in fiecare seara cat mai aproape posibil de radacini (ai grija sa nu iti intre in ochi ca te va ustura destul de tare) vei avea parte doar de imbunatatiri ale aspectului genelor tale.