Cum sa alegi oglinda perfecta pentru machiaj

468

Oglinda potrivita pentru machiaj poate face o mare diferenta in imaginea ta. Afla ce criterii trebuie sa iei in considerare cand alegi cea mai buna oglinda pentru machiaj.

Cum sa alegi oglinda perfecta pentru machiaj

Sa creezi un machiaj potrivit depinde de produsele pe care le folosesti, dar si de modul in care le aplici si evaluezi imaginea. Chiar daca alegi o oglinda de perete, tot vei avea nevoie de una mai mica ce are putere de marire. Afla cum sa alegi cea mai buna oglinda pentru machiaj.

Cand pretul este un factor important in alegerea ta, evita oglinzile foarte ornate, dar tine minte ca marimea corecta este un factor-cheie pentru un machiaj zilnic perfect.

Cum sa alegi oglinda perfecta pentru machiaj

Cele mai obisnuite oglinzi ofera o putere de marire de cinci ori, dar daca ai porii mici, ar trebui sa optezi pentru mai mult, de la zece ori sau 12 ori, pentru a fi satisfacuta de imaginea finala a machiajului. Folosirea unei oglinzi cu putere mare de marire te ajuta sa ascunzi devreme eruptiile si sa iti pensezi sprancenele.

Si lumina este un factor important. Poti gasi o multime de oglinzi de machiaj minunate, care au nevoie de putere electrica si chiar de baterii care nu necesita conexiune la prizele din camera ta sau la hotel, daca ai de gand sa iei oglinda de machiaj cu tine in excursii.

Cum sa alegi oglinda perfecta pentru machiaj

Oglinda dubla

In timp ce folosesti o oglinda de perete si una mai mica pentru marire, poti obtine pachetul intreg cu o oglinda dubla. Dovedind o excelenta putere de marire de opt ori, Zandro Two Sided Vanity Swivel Mirror este o optiune minunata pentru o oglinda cu doua parti care te ajuta sa creezi un machiaj perfect.

Oglinda luminata

Uita de oglinda inconjurata de beculete care te fac sa transpiri inainte sa-ti termini machiajul. Alege o oglinda moderna cu iluminare prin LED, fara niciun fel de caldura.

Oglinda Zadro Dual sided Led Vanity este o oglinda clasica dubla, dar are o marire de zece ori, pentru o viziune mai clara si mai luminoasa. Chipul iti va fi luminat de LED-uri, permitandu-ti sa termini machiajul perfect si sa folosesti penseta cu precizie maxima.

Decorativa

Daca vrei o oglinda de machiaj, incearca Teweezerman Luxe Edition Crystal Standing Vanity Mirror. Aceasta oglinda cu marire corecta de zece ori este clara de la un capat la celalalt, fara nici o deformare. Infrumusetata cu elemente din cristale Swarovski, aceasta oglinda pentru machiaj poate avea o putere mare de marire, de care ai nevoie pentru un machiaj perfect.

Vezi aici mai multe tutoriale de machiaj...