Formele buzelor: sfaturi de machiaj

325

Formele buzelor pot straluci folosind sfaturile potrivite de machiaj. Cauta cele mai frapante machiaje pentru fiecare forma si poarta cel mai bun look pentru tine.

Formele buzelor: sfaturi de machiaj

Stiind ce forma a buzelor ai aplica cele mai bune produse de machiaj pentru acestea. Verifica formele buzelor si afla cum le poti avea buze perfecte pentru cel mai sexy look.

Fie ca folosesti creion de buze sau nu, sa stii ce ti se potriveste iti permite sa iti completezi imaginea prin cea mai provocatoare metoda.

Formele buzelor

Buzele se subtiaza odata cu inaintarea in varsta, dar unele femei s-au nascut cu buze subtiri care au nevoie de infrumusetare. Tipurile diferite de buze includ buze subtiri, cea de sus mai groasa, cea de jos mai groasa, buze mari sau asimetrice.

Buze subtiri

Nuantele inchise de ruj tind sa arate buzele subtiri sa arate mai subtiri, asa ca cea mai buna varianta este sa alegi culorile luminoase. Poti folosi creion de buze mai inchis, dar din aceeasi familie ca nuanta ta. Subliniaza usor forma buzelor. Daca vrei sa dai mai mult volum, foloseste culori reci.

Buza de sus mai groasa

Obtine cel mai bun look folosind doua nuante similare: nuanta mai inchisa pe buza de sus si una mai luminoasa pe cea de jos. Daca vrei sa pastrezi aceeasi culoare, poti amesteca putin alb in centrul buzei de jos pentru le da un look mai egal.

Buza de jos mai groasa

Foloseste putin alb si amesteca bine pe buza de sus pentru a da echilibru pentru buza de jos. Alternativ, poti incerca sa combini doua nuante, cu una mai luminoasa pe buza de sus pentru a o infrumuseta.

Buze mari

Daca alegi un look stralucitor, buzele tale mari pot deveni o trasatura dominanta, intr-o maniera mai putin provocatoare. Adopta liniile naturale ale buzelor si alege culorile delicate cu un finisaj mat.

Buze asimetrice

Pentru buze inegale, poti amesteca rujuri stralucitoare si mate pentru a infrumuseta si a reduce partile asimetrice sau chiar sa amesteci tonuri mai luminoase cu cele mai intunecate pentru un look potrivit. Evita nuantele vivace si incearca sa infrumusetezi ochii cu un machiaj cu care indepartezi atentia de la buze.

Formele buzelor si textura

Daca ai buze foarte fine, cea mai simpla metoda sa obtii textura este sa folosesti un finisaj mat care infrumuseteaza orice linie. Pentru o textura sifonata, aplica sclipici…

Incearca sa nu folosesti creion de buze mai inchis, dar poti opta sa definesti linia exterioara a buzelor daca ai buze netede, cu o nuanta similara pe care vrei sa o folosesti pentru un zambet atragator.