Gene false pentru nunta

359

Tot mai multe mirese isi doresc sa aiba gene mai lungi si mai dese si apeleaza la gene false pentru ziua nuntii lor, pentru a atrage atentia tuturor asupra ochilor.

Gene false pentru nunta

Genele false au avantajul de a face si o mireasa mai matura sa para mai tanara. Va oferim in continuare trei tipuri de gene false. Tu alegi gene false in functie de urmatoarele intrebari:

1.    Cat vrei sa reziste?
2.    Cat de naturale vrei sa arate?
3.    Cat vrei sa cheltui pentru achizitionarea lor?

Variante de gene false

Banda de gene false (usor de folosit si ieftine)
Sunt cam de unica folosinta. Sunt usor si rapid de aplicat, iar rezulatul este: gene lungi si dese. La sfarsit foloseste demachiant pentru a le indeparta.

Gene temporare individuale (pentru un aspect mai natural)
Genele individuale se aplica pentru un aspect mai natural. Pot dura pana la doua sau trei zile de la aplicare si se indeparteaza ca benzile.

Insertii de gene semi-permanente (durabile si par naturale)
Aceste gene sunt durabile. Sunt rezistente la apa si dureaza pana la doua luni de la aplicare. Se aplica individual pe radacina fiecarei gene. Sunt usoare si efectul creat este de gene lungi, dese si foarte naturale. Trebuie sa fie aplicate cu 48 de ore inaintea nuntii…

Exista posibilitatea ca dupa trei saptamani sa inceapa sa se rupa. In acest caz, trebuie indepartate de un profesionist, pentru a nu rani genele tale naturale.

loading...
Articolul precedentTestul de infertilitate
Articolul următorMâncare de conopidă și mazăre

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!