Idei de machiaj emo simplu

501

Baza acestui machiaj emo simplu sta in acentul pe negru. Atat baietii, cat si fetele au ochii machiati cu negru inchis si poarta niste tunsori specifice. In mai toate machiajele emo, linile inchise se completeaza cu un strat de o culoare vie precum mov sau turcoaz. Deseori, la colturile exterioare, se face si cate un mic desen.

machiaj emo simplu

Machiajul emo nu necesita blush pentru sublinierea pometilor. Se merge pe o culoare pala pentru ten, iar in ceea ce priveste buzele, exista doua alternative: luciu de buze sau un ruj inchis la culoare.

Elementele acestui machiaj emo simplu sunt, in mare parte, aceleasi ca la orice machiaj, exceptand blush-ul care lipseste cu desavarsire, culorile pentru pleoape sunt puternice, iar vedeta este negrul.

machiaj stil emo

Dupa curatarea si hidratarea intensa a fetei si a gatului, se aplica un fond de ten pal de o culoarea deschisa pe fata, gat si putin pe piept (in cazul unui decolteu). Dupa aplicarea fondului de ten se traseaza o linie dreapta la baza genelor cu un creion negru sau tus.

Dupa ce s-a uscat tusul se aplica o cantitate consistenta de fard negru, apoi se fac umbrele cu o culoare aprinsa sau gri. Culorile pot varia de la rosu, albastru aprins, turcoaz, verde pana la maro. Umbra se traseaza din jur imprejurul ochiului si doar dupa aplicarea consistenta a fardului negru.

Inainte de incarcarea genelor cu rimel, se aplica putin fard negru pe gene.
In functie de culoarea aleasa la umbrele ochiului, se poate alege si rujul. Un fard rosu merge bine combinat cu un ruj rosu inchis, dar la fel de bine merge si un simplu luciu de buze.

makeup 2014 emo

In ceea ce priveste machiajul emo al baietilor, ei sunt scutiti de fondul de ten. Este suficient ca dupa curatarea fetei sa se aplice putina pudra cu un burete.

La ochi, este necesar un tus negru pentru contur; se aplica atat pe pleoapa inferioara, cat si pe cea inferioara sub ochi. Insa, pe cea superioara doar dupa aplicarea abundenta a fardului negru. Pentru intensitatea pleoapei superioare, aplicarea tusului se poate repeta pana la obtinerea efectului dorit.

makeup emo

Baietii se pare ca au scapat cu un machiaj emo intr-un timp mai scurt decat fetele insa pentru un machiaj reusit este indicat ca activitatea sa se desfasoare la o lumina puternica, pentru a nu avea surprize neplacute la final…

machiajul emomachiaj emo 2014makeup simplu emomachiaj 2014 emo