Home / FRUMUSETE / Cosmetica / Invata cum trebuie sa alegi farduri pentru ochi caprui

Invata cum trebuie sa alegi farduri pentru ochi caprui

Machiajul pentru ochi caprui este simplu, odata ce descoperi ce culori ti se potrivesc cel mai bine. Verifica cele mai bune farduri pentru ochi caprui, cu cateva sfaturi.

Invata cum trebuie sa alegi farduri pentru ochi caprui

Gama de nuante lemnoase reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru ochii caprui. Daca iti doresti un machiaj intens, evidentiaza-ti ochii purtand nuante opuse culorilor lemnoase, iar rezultatul va fi unul frapant si sofisticat.

Mai mult decat sa fie capabile sa foloseasca dermatograful maro si negru, femeile cu ochii caprui au cele mai multe nuante dintre care o pot alege pe aceea care le va ajuta sa straluceasca, oferindu-le un look minunat.

Invata cum trebuie sa alegi farduri pentru ochi caprui

Ochii caprui permit asocierea cu o varietate foarte mare de nuante pentru farduri, de la turcoaz, purpuriu, albastru si roz la neutre ca rosu, cupru, bronz si ciocolatiu.

Ochii fumurii pot forma un look minunat pentru ochii caprui, cata vreme folosesti culori care complimenteaza ochii, in loc de nuantele metalice. Incearca aceasta paleta de culori fumurii, care infatiseaza culorile perfecte pentru un machiaj ochi caprui uimitor. Maroul, ciocolatiul, caramelul si reflexele aurii te pot ajuta sa obtii un machiaj fumuriu impresionant.

Cele mai bune culori pentru ochii caprui inchis

Ochii caprui inchis, aproape negri, se potrivesc cu nuante de la temperate la negru. Ia o oglinda de mana si priveste de aproape irisul ochilor la lumina zilei. Axeaza-te pe culoare, asta te va ajuta sa alegi nuantele corecte ale reflexelor.

Movul si maroul inchis sunt nuante excelente, care pot fi luminate cu un bronz sau auriu, dar si griul, plumburiul sau verdele pot arata la fel de placut.

Cele mai bune nuante pentru ochii caprui mediu

De la violet la curpu, ochii caprui mediu iti permit libertatea de a alege nuante uimitoare. Bronzul, purpuriul sau verdele se potriveste cel mai bine pentru un machiaj de zi, dar pentru un machiaj mai dramatic, poti combina chiar si o nuanta neutra cu un dermatograf metalic.

Cele mai bune nuante pentru ochii caprui deschis

Cel mai bun sfat pentru machiajul unor ochi caprui deschis este sa eviti dermatograful negru. Alege o nuanta de maro inchis si experimenteaza reflexe mai luminoase, ca galben-pal…