Machiaj de mireasa 2017

169

In ziua nuntii esti atat de frumoasa cu atata dragoste si magie in jurul tau, incat nici nu ai nevoie de prea mult machiaj. Randurile urmatoare iti vor fi de ajutor sa ai un machiaj de mireasa 2017 perfect in ziua nuntii tale.

machiaj de mireasa 2017

Unelte necesare: fond de ten lichid, perie pentru fond de ten, fard de obraz crema de culoare roz pal, fard de ochi inchis, perie pentru fardul de ochi, contur de ochi gel de culoare maro inchis sau negru, perie pentru conturul de ochi, rimel rezistent la apa, ruj de culoare roz nude.

Pasii de urmat pentru machiaj de mireasa 2017:

1. Dupa ce ai aplicat primer-ul, foloseste fondul de ten lichid in aceeasi culoare ca cea a tenului tau. Foloseste peria pentru a uniformiza. Daca rochia iti permite, aplica fond de ten si pe gat si apoi sterge surplusul, ca sa nu te murdaresti.

2. Urmeaza fardul de obraz roz pal. Pentru o aplicare corecta, zambeste uitandu-te in oglinda, in timp ce aplici fardul pe obraz. Foloseste peria pentru uniformizare.

3. Inainte sa aplici fardul de ochi, inmoaie peria potrivita in putina apa si apoi in fardul de culoare inchisa. Cand fardul capata consistenta dorita, il poti aplica.

4. Cu peria adecvata, foloseste conturul gel de ochi. Incepe din interior si continua spre exteriorul pleoapei cu o mai mare accentuare spre partea exterioara.

5. Aplica doua straturi de rimel rezistent la apa.

6. Termina machiajul cu un ruj roz nude si roaga o domnisoara de onoare sa iti spuna de de fiecare data cand este nevoie de retusari…

Machiaj de mireasa 2017 Video