Home / FRUMUSETE / Machiaj / Machiaj pentru ochi verzi – tutorial video

Machiaj pentru ochi verzi – tutorial video

Cand alegi culorile machiajului, ia in considerare tonul pielii, dar si culoarea ochilor. Daca ai ochii verzi, incearca aceste sfaturi de machiaj pentru ochi verzi pentru a scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale ochilor tai.

Machiaj ochi verzi

Gandeste-te ce vrei sa scoti in evidenta in acest machiaj pentru ochi verzi: daca vrei sa evidentiezi ochii, foloseste culori mai apropiate de verde si aplica pe buze un ruj mai deschis, aproape de tonul pielii tale.

1.    Joaca-te cu purpuriul

Scoate in evidenta ochii tai verzi cu un machiaj avand ca baza rosul. Pentru a mari ochii, aplica nuante de pruna profunda catre marginile exterioare si o culoare purpurie mai deschisa catre marginile interioare. Daca pleoapele sunt putin aplecate, incearca sa inversezi culorile. Evita combinatia de purpuriu cu subtonuri de albastru, cat si fardul si creionul de ochi albastru.

Pentru machiajul ochilor verzi alege tonurile ca verde inchis, lavanda, purpuriu, pruna sau liliachiu. Auriul si cuprul sunt perfecte pentru luminarea ochilor verzi.

Pentru creionul de ochi este mai bine sa eviti negrul si sa alegi maroul sau griul, care sunt mai delicate si nu atat de dure. O regula generala pentru un machiaj ochi verzi este sa alegi nuante calde versus nuante reci. Alege un rimel in tonuri de maro, incat fata sa nu arate dura sau obosita.

Machiaj ochi verzi

2.    Evita argintiul

Daca vrei sa experimentezi culorile metalice, evita argintiul. Bronzul, cuprul si auriul arata fabulos aplicate pe ochii verzi. Maroul sau verdele inchis cu reflexe de auriu sunt, de asemenea, alegeri minunate.

3.    Evita creionul de ochi negru

Toata lumea iubeste creionul negru, dar nu este alegerea cea mai buna pentru ochii verzi. Foloseste creionul in culori ciocolatii. Pentru a condimenta lucrurile, incearca griul sau auriul. Pentru a deschide mai mult ochii si pentru a-i scoate in evidenta, adauga pentru machiajul ochilor verzi putin creion de ochi alb catre interior, aproape de canalul lacrimar.

Click aici pentru mai multe tutoriale de machiaj...

Machiaj ochi verzi Video

Machiaj pt verziMachiaj pt verziMachiaj pt verziMachiaj ochi verziMachiaj ochi verziMachiaj ochi verziMachiaj ochi verziMachiaj ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pentru ochi verzimachiaj pt ochi verzimachiaj pt ochi verzimachiaj pt ochi verzimachiaj pt ochi verzi
Loading..