Machiaj pentru ochii mici

957

Daca ochii sunt oglinda sufletului, vrei sa fie cat mai mari si mai frumosi posibil. Uite cum sa aplici machiajul pentru a crea un efect de marire a acestora! Iti prezentam sapte sfaturi profesionale de machiaj pentru ochii mici.

machiaj pentru ochii mici

Machiaj ochi mici – Pasul 1: Asigura-te ca sprancenele sunt pensate si aranjate. O spranceana puternica, bine ingrijita, influenteaza acest machiaj pentru ochii mici si defineste forma ochilor.

Machiaj pentru ochii mici

Machiaj pentru ochii mici – Pasul 2: In primul rand, aplica o baza de machiaj pe pleoape ca machiajul sa dureze cat mai mult posibil. Aceasta poate fi facuta prin aplicarea bazei pe pleoapa, pana la sprancene. Folosirea anticearcanelor si a pudrei este la fel de eficienta.

Machiaj pentru ochii mici

Machiaj pentru ochii mici – Pasul 3: Urmatorul pas este sa alegi culoarea dermatografului. Alege o culoare care va scoate in evidenta culoarea ochilor. (Maro-ciocolatiu pentru ochii albastri, pruna pentru ochii verzi, negru sau albastru pentru ochii caprui si purpuriu-rozaliu pentru ochii caprui deschis).

Machiaj pentru ochii mici

Machiaj pentru ochii mici – Pasul 4: Pentru aplicarea creionului dermatograf, incepe de la coltul din interior al pleoapei superioare si mergi catre coltul exterior, folosind linii scurte pentru a evita trasarea unor linii groase, incarcate. Vrei sa mergi cat mai aproape de linia genelor. Cand ajungi la coltul inferior al pleoapei, mai trece o data creionul peste linia mai groasa a pleoapei.

Machiaj pentru ochii mici

Machiaj pentru ochii mici – Pasul 5: Un alt truc este sa pui in lumina coltul interior prin aplicarea unui fard alb si sub colturile exterioare ale ochiului. Aceasta atrage lumina asupra ochilor si ii scoate in evidenta.

Machiaj pentru ochii mici

Machiaj pentru ochii mici – Pasul 6: Foloseste un instrument pentru curbarea genelor, inainte de a termina aplicarea rimelului. Apoi, cu periuta rimelului, aplica rimelul de la baza catre varfuri. Trucul pentru a evita niste gene lipite este sa aplici al doilea strat de rimel inainte sa se usuce primul strat.

Machiaj pentru ochii mici

Machiaj pentru ochii mici – Pasul 7: Cand aplici rimelul la baza, aminteste-ti ca mai putin inseamna mai bine. Intoarce periuta rimelului in pozitie verticala si aplica vertical, de la baza genelor. Nu se recomanda un al doilea strat, deoarece poate face ca genele sa se lipeasca…

Machiaj pentru ochii mici

Machiaj pentru ochii mici – Video

Machiaj pentru ochii miciMachiaj pentru ochii miciMachiaj pentru ochii miciMachiaj pentru ochii miciochi miciMachiaj pentru ochii miciMachiaj pentru ochii miciMachiaj pentru ochii mici