Machiaje pentru iarna

116

Podiumurile de moda arata cateva imagini de machiaj care pot inspira usor. Transforma-ti imaginea cu cateva dintre cele mai sexy machiaje pentru iarna si asigura-te ca aduci o alura moderna de fiecare data, incat sa fii in centrul atentiei!

Machiajuri pentru iarna

Cele mai bune locuri din care te poti inspira pentru moda, coafura si machiaj sunt imaginile sexy de pe podiumuri. Exista o multime de produse de machiaj si nuante destinate sa iti scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi naturale, asa ca gandeste-te si urmeaza sfaturile noastre de machiaje pentru iarna.

Iarna aduce tendinte variate, de la natural la stralucirea de la Hollywood, asadar adapteaza-ti machiajul incat sa ti se potriveasca si experimenteaza cele mai frumoase stiluri de sezon.

Machiajuri pentru iarna

Ochi fumurii

O ocazie speciala cere un look mai sofisticat, un machiaj care sa evidentieze trasaturile faciale, si care este cea mai buna cale de a face acest lucru decat machiajul? Culorile metalice sunt foarte sexy in acest sezon, deci creeaza un machiaj de iarna frumos folosind culorile preferate. Alege de la rosu inchis, argintiu, cupru sau albastru electric si ochi fumurii cu o nuanta de negru/maro inchis si fii in centrul atentiei. Termina imaginea aplicand un dermatograf negru pe lina interioara a pleoapei si apoi foloseste rimelul. Machiajul fumuriu misterios si sexy nu da gres niciodata, asa ca incearca acest look si experimenteaza puterea seductiei.

Machiajuri pentru iarna

Frumusetea naturala

Culorile nude si neutre domina scena machiajului cel mai bine, acestea se potrivesc tuturor tonurilor pielii si ocaziilor, ceea ce inseamna ca aceste tipuri de machiaj te va ajuta sa te simti sexy de la zi la seara. Foloseste culori nude sau tonuri de maro pentru a-ti accentua ochii, aplica un dermatograf alb sau negru pe linia interioara a pleoapei, pentru un look mai vibrant si acopera genele cu un strat de rimel maro/negru. O atingere de fard de obraz este tot ce ai nevoie pentru a arata uimitor.

Machiajuri pentru iarna

Definirea genelor

Genele supraincarcate arata uimitor sezonul acesta, deci fii indrazneata si creeaza niste gene stralucitoare. Lungi si pline de volum, genele scot ochii in evidenta si creeaza iluzia de ochi mai mari, deci alege un rimel care ofera lungime si volum. Incarca atat genele de sus, cat si cele de jos, iar daca genele sunt scurte, aplica gene false pentru efectul dorit. Un strat de dermatograf negru sau alb, pe linia interioara a pleoapei va adauga rafinament, asa ca alege nuanta care te satisface. Pastreaza buzele naturale sau alege un ruj in nuante de rosu inchis, incat sa adaugi putina stralucire de epoca imaginii tale…