Realizarea unui machiaj rusesc

340

Machiajul rusesc pune accent pe culori si utilizeaza mult creioane colorate, baze colorate (acuarele) pentru ochi si combinatii de pudre cu sidef si culori mate. In tehnica de machiaj rusesc, ochiul trebuie incadrat intr-o forma, iar culorile folosite nu trebuie sa fie imbinate, ci aplicate in degrade.

machiaj rusesc

Rusoaicele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, nu au niciun cusur, au ten plin de vitalitate, un stil impecabil si o tinuta subtirica, zvelta.

machiaj in stil rusesc

Cel mai celebru scriitor rus, Dostoievski, spunea ca ”Frumusetea va salva lumea!”, iar rusoaicele contribuie negresit la asta. In randurile urmatoare, vom incerca sa va dezvaluim cateva dintre secretele machiajului rusesc.

1.    Machiajul ochilor
Rusoaicele sunt femei care iubesc machiajul. Ele nu pun piciorul afara din casa fara un strop de fard, altfel e ca si cum ar iesi goale pe strada. Nu e de mirare, dat fiind faptul ca arata ireprosabil la orice ora din zi. Au si avantajul de a fi binecuvantate cu ochi mari si expresivi, care constituie punctul lor forte. Ca sa isi puna in valoare ochii, ele folosesc pentru machiajul rusesc un strat generos de mascara, fard de pleoape in culori trandafirii, pale, blush in culoarea piersicii, roz sau bej, aplicat pe linia pometilor, dar si eyeliner.

makeup rusesc

2.    Rujuri in culori aprinse
Pielea palida si alba a rusoaicelor este in contrast cu nuantele indraznete si aprinse pe care le poarta. Majoritatea femeilor din Rusia prefera sa foloseasca pentru ruj culori aprinse precum rosul-purpuriu, portocaliul si cafeniul. Iar in zilele obisnuite, ele folosesc neaparat lip-gloss, din cauza temperaturilor scazute specifice climei din Rusia. In alegerea rujului, tineti cont sa fie mat, mai ales daca este intr-o culoare foarte puternica.

3.    Parfumul
Dupa Franta, Rusia este al doilea paradis al parfumurilor. In aceasta privinta, rusoaicele prefera sa foloseasca pafumuri cu arome fructate, usoare…

machiajul rusescmachiaj colorat rusescmachiaj de seara rusesc