Home / FRUMUSETE / Machiaj / Sfaturi pentru machiaj profesional pe care trebuie sa le stii

Sfaturi pentru machiaj profesional pe care trebuie sa le stii

Afla secretul unui machiaj perfect citind urmatoarele sfaturi pentru machiaj profesional. Joaca-te cu texturile si nuantele pentru a crea tenul perfect si a echilibra trasaturile fetei tale.

Sfaturi pentru machiaj profesional pe care trebuie sa le stii

Fii la moda cu cele mai noi tehnici in materie de frumusete si astfel transformarea ta este garantata. Citeste urmatoarele sfaturi pentru machiaj profesional care iti vor permite sa un look modern si fresh.

Invata mai multe despre ce tip de piele ai si alege nuantele si produsele adecvate. Urmatorul pas este sa iti imbunatatesti calitatile si, mai ales, sa le accentuezi. Astfel, vei fi mereu in centrul atentiei.

Fondul de ten
Pentru ca pielea ta sa aiba o stralucire naturala, este important sa alegi fondul de ten potrivit si sa il aplici corect. Uniformizeaza bine pe langa par, pe langa lobii urechilor, pe falci, sub ochi, in coltul gurii si pe nas, daca vrei un look natural.

Corectorul
Atat fondul de ten, cat si corectorul au rolul de a ascunde imperfectiunile pielii tale.
Daca folosesti un fond de ten crema sau pudra, foloseste mai intai corectorul. In schimb, daca ai ales un fond de ten lichid, corectorul se foloseste dupa aplicarea lui.

Dermatograful
Pentru a-ti defini sprancenele, foloseste dermatografe bine ascutite. Pentru a obtine textura potrivita, nu trebuie decat sa tii dermatograful in frigider maximum zece minute.
Atat conturul de buze, cat si dermatograful trebuie sa fie bine ascutite, pentru rezultate optime.

Sfaturi pentru machiaj profesional pe care trebuie sa le stii

Fardul de ochi
Pentru a da viata ochilor obositi, aplica fardul de ochi din coltul exterior al ochilor in sus. Mai mult, foloseste si un iluminator sub sprancene pentru un plus de efect. La sfarsit, aplica rimel si esti gata!

Buze
Aplica nuante care ti se potrivesc si alege un fard de ochi de aceeasi culoare ca rujul. Aplica rujul numai in centrul buzelor. In plus, daca ai conturul buzelor prea proeminent, aplica-l vertical nu orizontal…