Home / FRUMUSETE / Machiaj / Sfaturi pentru pleoape uleioase

Sfaturi pentru pleoape uleioase

Unele femei au pleoapele grase in timpul sezonului cald, in timp ce altele au astfel de probleme toata viata. Afla cum poti impiedica pleoapele uleioase sa-ti distruga machiajul.

Sfaturi pentru pleoape uleioase

Daca ai pleoape uleioase, stii ca fardul de ochi se intinde mai repede si astfel machiajul este distrus. Iata cateva sfaturi pentru femeile cu pleoape uleioase. Ia-le in considerare si vei avea un look superb si fresh mereu!

Daca pleoapele tind sa straluceasca in trei sau patru ore dupa ce ti-ai spalat fata, atunci te confrunti cu pleoape grase.

Curatarea si hidratarea pielii este foarte importanta si poti aplica o crema mata sau un gel pe pleoape, pentru a echilibra balanta grasimilor. Poti folosi si un primer, dar unul special pentru ochi.

Foloseste un fond de ten pudra pentru a imbunatati starea pleoapelor tale uleioase. Dupa fondul de ten, aplica o pudra pentru a finisa baza machiajului tau. Pudrele minerale sunt excelente pentru a absorbi grasimea din pleoapele tale si pentru a impiedica ruinarea machiajului tau. Asta e un motiv in plus pentru a alege un machiaj mineral. Aplica pudra cu o perie pentru corector, pentru rezultate optime.

Sfaturi pentru machierea pleoapelor uleioase

  • Fardurile de ochi lichide sau crema ar trebui evitate, pentru ca se intind in momentul in care intra in contact cu grasimea din tenul tau. Alege un fard pudra.
  • Pentru un look natural, urmeaza unul dintre sfaturile noastre: alege un fard de ochi pudra care mascheaza pleoapele tale uleioase.
  • O pudra mai compacta face ceva mizerie, asa ca daca o aplici pe pleoape ar trebui sa o faci cu o perie adecvata.

Sfaturi pentru pleoape uleioase

  • Poti incerca si folosirea unui dermatograf. Aplica putin fard exact peste dermatograf, pentru o mai mare durabilitate.
  • Daca fondul de ten pudra nu e potrivit pentru tine, foloseste un primer pentru fardul de ochi si apoi aplica o pudra pentru a finisa machiajul si astfel nu vei avea probleme cu stralucirea inutila a fetei.
  • Cand te confrunti cu pleoape excesiv de uleioase, s-ar putea sa nu mai poti aplica fardul de ochi pe toata pleoapa sau sa incerci altfel de machiaj in timpul verii.
  • Foloseste o perie pentru aplicarea fardului de ochi numai pe treimea inferioara a pleoapei. Evidentiaza ochii folosind o culoare deschisa in interiorul lor sub sprancene. La sfarsit, foloseste un dermatograf crema sau unul rezistent la apa…
Loading..