Sfaturi pentru un machiaj de iarna reusit

153

Nu-ti fie teama daca nu te pricepi intr-ale machiajului. Aceste sfaturi pentru un machiaj de iarna te vor ajuta sa iti faci o idee despre cum sa iti evidentiezi cele mai frumoase trasaturi.

Sfaturi pentru un machiaj de iarna reusit

Sfaturi pentru un machiaj de iarna

Nu trebuie sa fii o experta ca sa arati bine.
Invata cele mai noi sfaturi pentru un machiaj de iarna pentru a iesi in evidenta cu adevarat. Urmatoarele sfaturi pentru un machiaj de iarna te vor ajuta sa iti achizitionezi cele mai bune cosmetice si sa intelegi cum sa le adaptezi nevoilor tale personale.

  • Creeaza un look frumos folosind urmatorul truc in ceea ce priveste fondul de ten:
    aplica cu un burete adecvat fondul de ten in nuanta potrivita pentru tenul tau. Inainte de aplicare, e bine sa inmoi buretele in putina apa. Nu uita sa uniformizezi bine.
  • Aplica o crema hidratanta cu putina culoare pentru a crea baza perfecta pentru machiaj. Aplic-o pe barbie si pe falci, pe obraz si pe frunte. Uniformizeaza cu miscari circulare, iar la sfarsit foloseste o crema bronzanta si nu o pudra.
  • Evidentiaza-ti ochii incepand cu pleoapa de sus aplicand fardul de ochi si dermatograful. Daca vrei sa evidentiezi partea de jos a ochilor, e bine sa o faci intr-un mod clasic. Mentine atentia mai mult indreptata spre pleoape si sprancene si nu spre partea de sub ochi.

Sfaturi pentru un machiaj de iarna reusit

  • Daca ai genele subtiri, foloseste acest truc: cu o perie pentru aplicarea dermatografului, aplica pudra si apoi alege un rimel ce da volum genelor. Poti incerca si un rimel pe baza de silicon…
  • Daca vrei sa iesi in evidenta, nu folosi nuante prea intense. Pentru a te remarca, foloseste fard de ochi sau dermatograf alb.