Home / FRUMUSETE / Machiaj / Tehnici de machiaj pentru un ten perfect

Tehnici de machiaj pentru un ten perfect

Daca stii tehnici de machiaj profesional, micile imperfectiuni pot disparea foarte rapid si usor. Iata cateva tehnici de machiaj pe care ar trebui sa le stie orice femeie atunci cand se machiaza pentru a avea un ten perfect:

Tehnici de machiaj pentru un ten perfect

 Curatare in profunzime

Inainte de a incepe machiajul, va trebui sa tii cont de cateva lucruri, iar primele sunt demachierea si tonifierea. Conform specialistilor, acesti pasi se fac inainte pentru ca pielea sa fie mai curata si mai ferita de aparitia punctelor negre sau ale cosurilor. Dupa acestea, urmeaza hidratarea si va trebui sa alegi o crema usoara, sa nu fie grasa si care va intra in pielea foarte usor si nici nu lasa reziduuri in urma.

 Pudra si blush

Pudra are rolul fixarii machiajului si ii ofera rezistenta pentru o zi intreaga. Trebuie sa alegi o pudra translucenta compacta ori o pulbere fina. Pudra se aplica cu o pensula special conceputa pentru a oferi un aspect natural si dupa urmeaza sa se aplica blush-ul, pentru ca fara el, tenul va fi precum o panza nelucrata si te va ajuta sa oferi un strop de culoarea, daca este necesar in anumite locuri…

Blush-ul se aplica pe pometi in timp ce zambesti discret, pentru ca in acest mod se obtine efectul de prospetime. Prin urmarea acestor pasi simpli vei avea un ten luminos, natural, fara imperfectiuni, iar secretul este ca produsele sa fie utilizate in cantitati cat mai reduse pentru a nu incarca tenul.