Home / FRUMUSETE / Buze / Trenduri in machiaj de toamna

Trenduri in machiaj de toamna

Urmareste sfaturile de mai jos pentru un machiaj de toamna perfect.

Trenduri in machiaj de toamna 5

Dermatograf albastru-aqua

Putin rimel in combinatie cu un dermatograf albastru-aqua iti va scoate cu adevarat ochii in evidenta. In rest, machiajul ar trebui sa fie neutru. Acest fel de dermatograf se potriveste tuturor culorilor de ochi, dar in special celor verzi.

Fard de ochi oranj

Oranj este o culoare perfecta pentru toamna. Modele de la Donna Karan, Thakoon, Marc Jacobs, Rag si Bone, Rodarte poarta farduri de ochi oranj. Exista si un anticearcan oranj-caramel adecvat.

Trenduri in machiaj de toamna

Ruj de culoarea vinului

Un astfel de ruj este favoritul acestui sezon. Unui astfel de ruj i se potriveste un machiaj simplu: adauga doar putin rimel si fard de obraz. Un ruj in culoarea vinului, stralucitor este perfect pentru seara, dar cu un machiaj natural se poate purta si ziua.

Trenduri in machiaj de toamna

Alb peste negru

Pentru un look unic, aplica un strat de alb peste un fard de ochi gri sau negru. Astfel, ochii tai vor parea mari si luminosi.

Trenduri in machiaj de toamna

Machiaj nude

Un astfel de machiaj este in tendinte de mult timp. Presupune ochi aproape nemachiati, un fard de obraz roz pal si un ruj mat. Hidrateaza-ti pielea, aplica un anticearcan, foarte putin machiaj si vei arata splendid!

Trenduri in machiaj de toamna