Home / FRUMUSETE / Machiaj / Tutorial machiaj de pisica

Tutorial machiaj de pisica

Uneori, ne este greu sa alegem un machiaj potrivit, fie ca avem o intalnire sau mergem la o petrecere, dar avem la indemana cea mai simpla si cea mai folositoare optiune: machiajul de pisica.

Tutorial machiaj de pisica

Machiajul de pisica va fi intotdeauna la moda, deoarece este un machiaj care infrumuseteaza cele mai multe forme ale ochilor, creand o privire misterioasa.

Poti folosi un creion sau tus de orice culoare pentru a obtine acest look. Aici gasesti cinci pasi simpli pentru un astfel de machiaj, pentru care s-a folosit un creion de ochi negru, simplu.

Pasul 1: Incepand din mijlocul pleoapei superioare, creeaza o linie cat mai aproape de cea a genelor. Pentru a crea un look dramatic ingroasa aceasta linie, iar pentru un look mai subtil creeaza o linie mai subtire. Daca ai experienta, linia ar trebui sa iasa cat mai dreapta.

Pasul  2: Incepand din coltul interior al ochiului si mergand catre linia pe care ai creat-o deja, deseneaza o linie fina.

Pasul  3: Pentru a desena coltul, creeaza o linie incepand de la coada ochiului. Acum poti decide lungimea si unghiul pe care vrei sa-l creezi.

Pasul  4: Dupa ce ai desenat coltul, creeaza o linie plecand de la jumatatea pleoapei de sus, incat sa o unesti cu linia coltului ochiului desenata. Asa vei desena un triunghi gol, pe care apoi il vei umple cu nuanta aceluiasi creion. In functie de imaginea pe care vrei sa o creezi, poti face triunghiul mai gros sau mai subtire.

Pasul  5: Termina aceasta imagine sexy cu doua sau trei straturi de rimel, pentru lungime sau pentru volum.

Fiecare dintre noi isi doreste sa fie sexy, provocatoare, misterioasa. Astfel, o arma puternica pentru a atinge scopul este un machiaj perfect, urmand niste pasi simpli si folosind putine instrumente.

Daca nu ai experienta intr-ale machiajului, cere ajutorul unei prietene, desi, cu putin exercitiu, nu ti se va mai parea deloc dificil…

Tutorial video machiaj de pisica

Loading..